Instruktør Rian Johnson teaser om "Star Wars Episode VIII"

Nu hvor støvet om den særdeles succesrige "Rogue One: A Star Wars Story" næsten har lagt sig, begynder fokus så småt at rette sig mod næste film i franchisen, "Episode VIII". 

Rian Johnson, som afløser J.J. Abrams i instruktørstolen efter "The Force Awakens", afslører nu, at næste kapitel i den overordnede saga allerede har fundet sin titel, men at der vil gå lidt tid endnu, før den bliver afsløret.

Endvidere udtaler Johnson om mødet mellem Rey og Luke Skywalker, der afsluttede "The Force Awakens", og som i "Episode VIII' vil fortsætte præcis, hvor dén film slap: "Ingen af de to ved, hvad der kommer til at ske, samtidig med at hun (Rey) har en masse forventninger i hovedet om, hvordan det her kommer til at blive."

Første teaser-trailer til april?

Johnson kom også ind på karakterernes udvikling: "Jeg ønskede at vide mere om hver enkelt af dem, men ikke kun i form af information og baggrundshistorie. Men finde ud af, hvilken værst tænkelig udfordring man kan sætte hver af dem i nu. Lad os kaste dem ud i det og fordybe os i, hvad der i virkeligheden gør dem stærke i forhold til, hvordan de håndterer det," siger instruktøren.  

Rygtet vil vide, at den første teaser-trailer kommer i april, mens det er sikkert, at "Star Wars: Episode VIII" får premiere i december i år.

Kommentarer

Instruktør Rian Johnson teaser om "Star Wars Episode VIII"

 • 2

  Glæder mig til at se Rian Johnsons take på "Star Wars". Han er en interessant instruktør - mere interessant end Gareth Edwards og Colin Trevorrow i hvert fald... 

  benjamin5111-01-17 00:08

 • ★★★★0

  Hysteriet vil ingen ende tage, uanset hvem der instruerer. 

  Babo11-01-17 08:59

 • ★★★★★★2

  Hysteriet vil ingen ende tage, uanset hvem der instruerer. 

  Ja hvorfor er du egentlig så hysterisk konstant?

  T. Nielsen11-01-17 09:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen