James Bond-producenter: Franchisens film vil altid udkomme i biografen

På trods af Amazons køb af MGM er der altså ikke noget, der tyder på, at Agent 007 fremover kun vil optræde på Prime. Amazon Prime.

Som vi rapporterede her på Moovy i går, så har Amazon netop brugt 8,45 mia. dollars på at købe filmselskabet MGM og således talløse prominente film- og tv-titler, herunder James Bond-sagaen.

Men selvom Amazon angiveligt er interesserede i at gøre fremtidige Bond-film eksklusivt tilgængelige på selskabets streamingtjeneste, Amazon Prime, så har produktionsselskabet Eon Productions, der deler filmrettighederne til Bond-føljetonen med MGM, ikke i sinde at udelukke Agent 007 fra det store lærred.

Over for Variety konstaterer ejerne af Eon Productions, Barbara Broccoli og Michael G. Wilson: "Vi forpligter os på at sikre, at James Bond-filmene fortsat kan nydes af biografgængere over hele kloden."

Læs også: Dansk selskab laver James Bond-videospil - se teaseren!

Men selvom fremtidige James Bond-produktioner (i hvert fald mens Broccoli og Wilson stadig bestyrer Eon Productions) altså ikke kun vil udkomme på Amazon Prime, så er det ikke utænkeligt, at filmene vil udkomme meget tidligt på streamingtjenesten – eller måske endda samtidigt i biffen og online, ligesom flere Disney- og Warner Bros.-titler det forgangne års tid.

En sådan aftale vil stensikkert skuffe mange biografejere – det gælder bl.a. herhjemme, hvor flere Disney- og Warner Bros.-film kun udkommer i få, uafhængige biografer, mens en "forhandlingskrig" mellem biografejerne og filmselskaberne udspiller sig.

Hvorom alting er, så udkommer den 25. James Bond-film (og den sidste med Daniel Craig i hovedrollen), "No Time to Die", i de danske biografer den 30. september. Traileren til filmen kan ses her.

Kommentarer

James Bond-producenter: Franchisens film vil altid udkomme i biografen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen