James Cameron bryder sig ikke om at skrive "Avatar"-filmene

Selvom mange var begejstrede over de visuelle aspekter af James Camerons "Avatar", mente mange, at filmens historie var ret banal.

Cameron er nu færdig med manuskripterne til alle fire fortsættelser, men ifølge ham selv har det langt fra været en let eller fornøjelig proces.

"Jeg føler det, som om jeg er blevet sluppet ud af fængslet, fordi jeg har været i skrivehulen i de seneste to år. Jeg nyder faktisk livet nu. Jeg nyder ikke at skrive," siger Cameron. Hvad det så betyder for de kommende film, må tiden vise...

En familiesaga

I relaterede "Avatar"-nyheder fortæller Sam Worthington til wegotthiscovered.com, at "Avatar 2" rent grundlæggende bliver en familiesaga, der foregår otte år efter den første film, og hvor Jake nu har stiftet familie.

"Jake vil stadig være ligesom et barn, der opdager verden for første gang, men han har boet i verden i et stykke tid nu, så hvad er denne verden, som han nu ser for første gang? Filmen vil undersøge det inden for denne familiedynamik," fortæller Worthington.

"Avatar 2" forventes at ramme biograferne i december 2018, og 3-5 skulle derefter følge i december 2020, december 2022 og december 2023.

Kommentarer

James Cameron bryder sig ikke om at skrive "Avatar"-filmene

 • ★★1

  Lyder som om, at Cameron (ava)tar afstand fra sine egne film ;) 

  Thomas Fenger15-02-17 13:24

 • ★★★★★★0

  Ava' tar du af piller, for at fyre sådan noget af?

  T. Nielsen15-02-17 13:33

 • ★★0

  Ava' tar du af piller, for at fyre sådan noget af?

  (Ava)tartarus

  Thomas Fenger15-02-17 13:42

 • ★★★★0

  After two years of writing, he was beginning to feel blue. 

  Lars!15-02-17 14:15

 • ★★1

  Det skal retfærdigvis, at selv nogle af de store, berømte romanforfattere har haft det på samme måde i processen med at skrive en bog: at det var en opslidende, sej proces, og at de var lettede, når arbejdet var overstået. Og James Cameron er jo først og fremmest instruktør, så jeg kan da godt forstå, hvis det er det han hele tiden har glædet sig til at komme i gang med. Men det er jo ikke desto mindre nødvendigt at have et manuskript at arbejde ud fra.

  BN15-02-17 14:43

 • ★★0

  Det værst tænkelige scenarium ville være, at han hver dag i disse to år har hørt den her, mens han skrev manuskripterne:

  www.youtube.com/watch

  BN15-02-17 14:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen