John David Washington er klar på "Tenet 2"

"Tenet"-stjernen vil meget gerne fortsætte med at arbejde i Christopher Nolans krøllede tidsunivers.

Under den verdensomspændende coronapandemi er Christopher Nolans "Tenet" en af de eneste store blockbusters, som har fået lov til langt om længe at få premiere – ovenpå flere udskydninger.

Således går Nolans seneste mindfuck lige nu i biograferne verden over, og mens succesen ved billetlugerne i Danmark har været stor, så har filmen ikke leveret det ønskede resultat i Amerika, hvor mange biografer stadigvæk er under lockdown.

"VI KOMMER TIL AT GØRE DET HER IGEN"

Det stopper dog ikke hovedrolleindehaveren John David Washington, der spillere Protagonisten, i at ønske sig, at Christopher Nolan fortsætter "Tenet"-universet med en eventuel toer. I et interview med Esquire udtaler skuespilleren om en mulig toer:

"Vi kommer til at gøre det her igen, så vi ses om nogle år. Men i virkeligheden ved jeg det jo ikke. Christopher Nolan gør, hvad han vil. Måske har han arbejdet på noget i årevis som sit næste projekt, eller så er han blevet inspireret til at gøre noget andet. Jeg ved det ikke."

Washington er dog mere end klar på at kaste sig ud i en fortsættelse:

"Jeg håber, vi får lov til det her igen. At vi kan udforske mere, for jeg synes virkelig, vi har skabt noget unikt."

Skulle Christopher Nolan vælge at lave en "Tenet 2" vil det i så fald være første gang, briten laver en fortsættelse til en af sine film, ud over hans "Batman"-trilogi.

Kommentarer

John David Washington er klar på "Tenet 2"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen