"Jurassic Park"-forfatters ufærdige bog bliver filmatiseret

Michael Crichton er en forfatter, hvis mange bøger er blevet filmatiseret og særligt i 90'erne med bl.a. "Jurassic Park" og fortsættelsen "The Lost World: Jurassic Park". Sidste år blev også Crichtons egen spillefilm "Westworld" genindspillet som tv-serie på HBO.

Medinstruktøren på den kommende "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge", Joachim Rønning, er på tale til at instruere filmatiseringen af Crichtons sidste bog, "Micro". Bogen er i bedste Crichton-stil en high concept-thriller, som følger en gruppe studerende, der lokkes til Hawaii for at arbejde for et mystisk biotekselskab. De bliver kastet ud i regnskoven og har ikke andet end deres videnskabelige ekspertise og forstand til at beskytte dem.

Bogen er skabt ud fra et ufærdigt manuskript, der blev fundet på Crichtons computer efter hans død i 2008. Richard Preston færdiggjorde bogen ud fra Crichtons egne noter og research. Darren Lemke ("Gåsehud") har skrevet manuskriptet til den nu kommende filmudgave. 

Steven Spielbergs Amblin Entertainment, som står bag filmen, håber, at dette kunne være starten på en større franchise à la "Jurassic Park". Den fremtrædende producer på "Jurassic World", Frank Marshall, skal ligeledes producere "Micro".            

Kommentarer

"Jurassic Park"-forfatters ufærdige bog bliver filmatiseret

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen