Kan Disney vække liv i Snehvide?

"Lille spejl på væggen der, hvem kan skabe den bedste live action-film om 'Snehvide' i landet her?". Roth Films og Relativity Media har de seneste år med henholdsvis "Snow White & The Huntsman" og "Mirror Mirror" forsøgt sig uden det store held.

Nu er turen så kommet til moderskibet Disney, som vil fuldbyrde deres strategi med live action-filmatiseringer over egne tegnefilmsklassikere, hvor få af dem har samme betydning som 1937's "Snehvide og de syv små dværge".

Det var denne udlægning af det gamle Brødrene Grimm-eventyr, som igangsatte Disneys gyldne periode, og som skal være med til at cementere studiets nutidige fokusskift mod genfortællinger med virkelige skuespillere.

Erin Cressida Wilson, som i denne uge er aktuel herhjemme med "Kvinden i Toget", er i forhandlinger om at skulle skrive denne udgave.

På musiksiden kommer der til at ske en reel nyfortolkning, da "La La Land"-sangsmedene Benj Pasek og Justin Paul er hentet ind med ønsket om nye kompositioner.

"Snehvide" er blot den seneste blandt de efterhånden mange kommende live action-projekter fra Disney, som efter succesen med især Jon Favreaus "Junglebogen" har fået mere blod på tanden og ikke længere er bange for at gå tilbage og hive fat i udødelige og universelle favoritter som "Løvernes Konge", "Aladdin" og nu "Snehvide".

Kommentarer

Kan Disney vække liv i Snehvide?

  • ★★★★0

    ..går ud fra hun bliver 'free bleeder' i denne? Hvid er jo ikke en godkendt farve nutildaws;-P  

    Gasivodo 3-11-16 11:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen