"Kingsman 3" udkommer allerede næste år

Det vides dog endnu ikke, om Matthew Vaughn vender tilbage bag kameraet.

"Kingsman 3" har dog allerede fået fastlagt en premieredato: den 8. november 2019. Det rapporterer Empire, som citerer online-mediet Exhibitor Relations, og det er dernæst blevet bekræftet af IGN.

Vaughn ("X-Men: First Class") både skrev og instruerede "Kingsman: The Secret Service" (2014) og "Kingsman: The Golden Circle" (2017), og han vil både producere og skrive "Kingsman 3", men Vaughn er endnu ikke blevet bekræftet som instruktør.

Vi ved heller ikke noget om filmens plot, men vi går stærkt ud fra, at Taron Egerton vender tilbage som den britiske superspion Eggsy, og at Colin Firth gentager rollen som Eggsys mægtige mentor: Harry Hart.

Vaughn arbejder p.t. som producer på Elton John-filmen "Rocketman", som udkommer i maj 2019, hvori netop Edgerton spiller rock-ikonet, så det er ikke utænkeligt, at d'herrer går i krig med "Kingsman 3", så snart deres andet projekt er færdiggjort.

De to "Kingsman"-film har tilsammen indtjent godt 800 mio. dollars på verdensplan.

Kommentarer

"Kingsman 3" udkommer allerede næste år

 • ★★★★★1

  Håber på det bedste, og Matthew har da heldigvis også været ærlig med hensyn til 2'eren og dets fejl, og lidt for mange beslutninger oppefra, så jeg håber på det bedste, fordi 1'eren var fantastisk, og det var vitterligt et sjovt univers at opholde sig i.

  Elwood25-09-18 17:10

 • ★★★★★0

  Håber på det bedste, og Matthew har da heldigvis også været ærlig med hensyn til 2'eren og dets fejl, og lidt for mange beslutninger oppefra, så jeg håber på det bedste, fordi 1'eren var fantastisk, og det var vitterligt et sjovt univers at opholde sig i.

  Oh yes, vi krydser fingre for, at trilogien bliver rundet af med manér!

  The Insider25-09-18 17:12

 • ★★★★★1

  Yup. 2eren var en blandet fornøjelse, så håber på de hæver niveauet en smule.

  David Lund25-09-18 17:23

 • ★★★★★0

  Jeg smider lige det hele i spoilers just in case ellers sig blot til hvis vi kan skrive frit :)

  Jeg spoiler 1'eren selv om man bør ha set den samt 2'eren hvis man læser en nyhed om 3'eren, nåja og Sherlock Holmes bøgerne in a way.

  Med 3'eren skal de så blot gå hel væk fra det her med en psykisk skade Colin Firth karakter, det irreter mig stadigvæk at de resurectede ham, han var og er en sej karakter i  den første, men det var også derfor det havde et større impact i 1'eren hvor han på en meget hurtig og kontant måde dræbes. self. var der mange andre ting galt med 2'eren men for nu koncentrere jeg mig blot lige om den her ene ting :)

  Men i 2'eren går der så ren Soap Opera i den med en resurrection i stedet for blot at stå fast på deres beslutning, there is no way in hell det var ment som at han sku genoplives i 2'eren, den forkalring er så langt ude at jeg nægter at tro det, det har uden tvivl været på grund af noget reaktion fra fans, lidt som jo skete med vore ven Arthur Conan Doyle og en vis detektiv, som han ikke fik lov til at afslutte ved Reichenbach falls da der så vidt jeg husker kom brevstorm, bevares vi fik da nogle flere historie med Mesterdektiven ud af det, men igen så var det jo ren "gruppepres" 

  Og nu med Mark Strongs karakters død han sprang jo godt nok i luften, men aligevel sidder man og tænker next time on Kingsman soap opera :)

  Elwood25-09-18 23:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen