"Kingsman" ender sandsynligvis som trilogi

Hvis det står til instruktør Matthew Vaughn, skal "Kingsman: The Golden Circle" efterfølges af en tredje film i serien om den tophemmelige britiske organisation af agenter, hvis hovedopgave er at sikre verdensfreden.

Første film fra 2015 blev et stort hit med Colin Firth som supercool hemmelig topagent, der skulle oplære Taron Egertons karakter, Eggsy, i spionlivets svære og farlige kunst.

"Da vi skrev den [Kingsman: The Golden Circle] tænkte vi også på 'Kingsman 3'. Det her er overgangen, hvis vi kan slippe afsted med det, og så lave én til," udtaler Vaugn og sammenligner samtidig "Kingsman: The Golden Circle" som seriens svar på Star Wars-filmen "Imperiet slår igen" – med henvisning til at film nummer to efterlader publikum uforløst inden forløsningen i tredje film.

Vaugn har endvidere sagt, at "The Golden Circle" muligvis kommer i flere versioner end den i biografen, og at der blev improviseret en del på settet.

"Kingsman: The Golden Circle", der blandt andet har Colin Firth, Taron Egerton, Julianne Moore, Halle Berry og Elton John på rollelisten, får premiere 5. oktober.

Kommentarer

"Kingsman" ender sandsynligvis som trilogi

  • ★★★★0

    ..er der noget; bare, semi-nyt, der IKKE gør?

    Men HEY! Lige med denne - kom frischk :-D (læspen er tilladt!?? DA: JEG ER selv læspende)  

    Gasivodo 7-05-17 02:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen