"Klassefesten 3: Dåben" stryger direkte til tops som nr. 1

Med 168.992 solgte billetter i premiereweekenden inkl. snigpremierebilletter er "Klassefesten 3: Dåben" allerede en succes og stryger direkte til tops som nr. 1 på biograflisten. Tredje ombæring af den populære filmserie tegner sig for trilogiens klart største premiereweekend.

Til sammenligning solgte forgængeren "Klassefesten 2: Begravelsen" 140.508 billetter i alt i premiereweekenden, og dermed har den nye film haft den største premiereweekend af alle tre "Klassefesten"-film.

Hos Nordisk Film er der stor glæde over den flotte premiereweekend. Distributionschef Frederik Honore udtaler i en pressemeddelelse: "Vi har naturligvis haft høje forventninger til filmen, og vi håbede, at den ville runde 100.000 solgte billetter i premiereweekenden. Men at den er helt oppe over 120.000 billetter og 168.000 inkl. snigpremierebilletter overgår selv vores mest optimistiske prognoser. Når vi samtidig kigger på den helt overvældende positive respons, der er på de sociale medier, er der ingen tvivl om, at folket elsker 'Klassefesten-filmene'."

Helt så positive har de danske biografanmeldere dog ikke været – for at sige det mildt. Moovys Daniel Sarup gav filmen en enkelt stjerne i sin anmeldelse, og aviserne Berlingske Tidende, Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og B.T. var kun moderat mere venligt indstillede og sneg sig op på 2 stjerner. Kun Politiken gav filmen en karakter over gennemsnit, nemlig 4 stjerner.

"Klassefesten" (2011) solgte i alt 505.000 billetter, og "Klassefesten 2: Begravelsen" (2014) rundede 604.000 solgte billetter i de danske biografer.

Se eller gense Moovy TV's eksklusive interview med "Klassefesten"-gutterne herunder.

Kommentarer

"Klassefesten 3: Dåben" stryger direkte til tops som nr. 1

 • ★★0

  Af en eller anden grund vil sjofel humor og lokumshumor altid være et kæmpe hit hos danskerne.

  BN10-10-16 19:15

 • ★★★★0

  ... og resten af verdens befolkning. 

  Riqon10-10-16 19:59

 • 0

  Er skuffet.. På den anden side har jeg lige set: Ash vs Evil Dead afsnit 2 af anden sæson!!??

  Ikke siden Peter Jackson's velmagtsdage(Brain Dead) har jeg set noget lignende...

  og anser mig selv som værende ganske velbevandret i genren!

  WOW! bare WOW!

  Og piercingen ER prikket over I;-D

  Gasivodo10-10-16 21:27

 • ★★★0

  Lidt hurtigt, og tvivlsom, lommeregner-gymnastik fortæller mig at det er ca. 3,3% af Danmarks befolkning der har set den (udfra anmeldelserne kan vi nok roligt antage at der ikke er nogen, der har set den to gange). Det lyder måske ikke af meget, men hvis vi antager at vi hver især har en omgangskreds på 50-60 personer, betyder det altså at der er TO af dine bekendte der har valgt at bruge penge på den.

  Se dig om på din arbejdsplads og tænk over hvem dine venner er!

  gi-jones11-10-16 14:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen