Lærer i USA viser "Peter Plys"-gyser for eleverne – som nu tilbydes psykisk hjælp

Det var altså ikke Disneys udgave af Peter Plys, der blev vist for en 4. klasse...

Det, der skulle have været en hyggelig filmstund for eleverne i en 4. klasse på en skole i Florida, udviklede sig for nylig til et sandt mareridt.

En skødesløs lærer præsenterede nemlig de sagesløse elever for den bloddryppende horror-slasher "Winnie the Pooh: Blood and Honey".

For selvom den normalt elskelige Winnie the Pooh – der som bekendt hedder Peter Plys herhjemme – optræder i filmen, er det ikke ligefrem Disneys udgave af den venlige bjørn, som dukker op på skærmen i "Winnie the Pooh: Blood and Honey". 

Her er Peter Plys nemlig forvandlet til en blodtørstig dræber, der har mere til fælles med Jason Voorhees og Michael Myers end med Tigerdyret og Ninka Ninus...

Læs også: Lærer i Florida efterforskes efter at have vist Disney-filmen "En forunderlig verden" med en homoseksuel figur

Ifølge forælderen Michelle Diaz så eleverne i den pågældende 4. klasse 20-30 minutter af filmen, inden der blev slukket for rædslerne. Hun fortæller endvidere, at elverne selv havde fået lov til at vælge, hvilken film de gerne ville se: "Men det er ikke op til dem at beslutte, hvad de skal se... det er op til læreren at se på indholdet. Han stoppede ikke filmen, selvom eleverne sagde: 'Hey, stop filmen, vi vil ikke se det her.'

Den pågældende skole har efterfølgende tilbudt psykologhjælp til de elever, der i kølvandet på optrinnet har været berørte og bekymrede. 

Vi må håbe, at nogen gør skolen opmærksom på, at folkene bag "Winnie the Pooh: Blood and Honey" allerede har en fortsættelse til horror-slasheren i støbeskeen – og at de selvsamme filmmagere også pønser på et dystert horror-remake af "Bambi"...

Herunder kan I se traileren til "Winnie the Pooh: Blood and Honey" og således få en klar fornemmelse af, hvad de 10-årige drenge og piger blev udsat for:

Kommentarer

Lærer i USA viser "Peter Plys"-gyser for eleverne – som nu tilbydes psykisk hjælp

  • ★★★★★0

    ... dejlige plys, deeejlig plys dumde  dum dum dum dummm dejlige plys dejlige plys.

    Elwood18-10-23 09:12

  • ★★★★2

    Heldigt at det ikke var en bog om evolution eller et billede af en mand i kjole - så var han nok blevet smidt i fængsel.

    gi-jones18-10-23 10:19

  • 0

    Til en fødselsdag i tredje-fjerde klasse, blev der vist Platoon. 
    Det var ikke lige det, jeg plejede at se derhjemme. 

    Kalle Ferm18-10-23 10:37

  • ★★★★★★0

    Den ser fed ud :D 

    davenport18-10-23 10:40

  • ★★★★★★0

    Jeg har vist You and Me Forever for en 6. klasse.

    Den er rated til 11 år, og jeg huskede den ikke som værende specielt slem. Men der var ret meget sex og alkohol i den :)

    Jeg hørte aldrig fra nogen forældre...men klassen minder mig om det ret ofte 

    Guldager18-10-23 12:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen