Leonardo DiCaprio er faderen af rock'n'roll i næste film

Leonardo DiCaprio har opnået en status i Hollywood, hvor han kan vælge og vrage mellem roller, som det passer ham. Det har som hos Daniel Day Lewis medført en vis kræsenhed.

Offentliggørelsen af Leonardo DiCaprios næste rolle som musikproduceren Sam Phillips er derfor en nyhed af de større.

Sam Phillips står i dag som en af de store skikkelser bag udbredelsen af rockmusikken i USA. Det var igennem hans Memphis-baserede selskab Sun Records, at nogle af musikhistoriens største ikoner som Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis og Roy Orbison blev præsenteret for resten af verden.

Det er Peter Guralnicks bog med den sigende titel "Sam Phillips: The Man Who Invented Rock'n'Roll", som Paramount har købt rettighederne til, og som filmen vil tage udgangspunkt i.

Udover hovedrollen vil DiCaprio gennem sit selskab Appian Way også optræde i funktion som producer sammen med et hav af musikrelaterede navne, hvor Rolling Stones-forsanger Mick Jagger falder i øjnene.

Jagger var også executive producer på HBO's skrottede 70'er-rockserie "Vinyl", men mon ikke Leonardo DiCaprios ansigt gør det en anelse nemmere at sælge denne rockhistoriske skildring.

Projektet er endnu på et meget tidligt stadie. Der mangler både at blive tilføjet en instruktør og manuskriptforfatter, og derudover skal man ikke underkende arbejdet i at sikre sig diverse musikrettigheder.

 

Kommentarer

Leonardo DiCaprio er faderen af rock'n'roll i næste film

  • ★★★★★★0

    Spændende og som stor Elvis fan igennem 38-39 år, har jeg jo læst en del om SP og hans indflydelse. Jeg har også læst flere af Guralnicks bøger og de har været pokkers fantastiske. 

    T. Nielsen22-10-16 18:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen