Mand sagsøger sin date, fordi hun sms'ede under filmen!

Det er aldrig fedt, når et eller andet fjols hiver mobilen frem under en biografforestilling, og man prompte distraheres af telefonens lys og lyde.

37-årige Brandon Vezmar fra Austin, Texas, blev endda frustreret over en nærtliggende mobil i biografmørket, mens han forsøgte at nyde Marvels "Guardians of the Galaxy Vol. 2", at han har valgt at sagsøge den ubetænksomme biografgæst.

Men det er ikke hvem som helst, at Vezmar sagsøger – det var faktisk hans date den pågældende aften!

"Det var en første date fra helvede," fortæller Vezmar sin lokalavis, The Austin American-Statesman. Vezmar fortæller ydermere, at hans date, en 35-årig kvinde, hev sin telefon frem 15-20 gange under de første 15 minutter af filmen for at læse og sende sms'er.

Vezmar bad kvinden om at holde op, men hun ignorerede ham. Da han foreslog hende at forlade salen, valgte hun i stedet at smutte helt ud af biografen og køre hjem, hvorved den fortørnede Vezmar strandede på stedet.

"Åh Gud, det her er jo vanvittigt!"

I sit søgsmål forlanger Vezmar de 17,31 dollars (omtrent 115 kroner), som parrets billetter kostede.

Kvinden, som ønsker at være anonym, reagerede voldsomt, da avisen fortalte hende om søgsmålet: "Åh Gud, det her er jo vanvittigt! Jeg generede ikke nogen. Det var ikke, fordi jeg sms'ede konstant..."

Den unavngivne kvinde nægter også at tilbagebetale billetterne med begrundelsen: "Han inviterede mig jo ud på en date." Slutteligt konstaterer hun: "Jeg er ikke nogen ond kvinde. Jeg tog bare på en date."

Til gengæld har biografens ejer tilbudt at give Vezmar et gavekort med samme værdi som de to biografbilletter, hvis han til gengæld dropper søgsmålet.

En helt særlig Hollywood-kendis mener dog ikke, at Vezmar bør droppe sagen – nærmere bestemt instruktøren bag "Guardians of the Galaxy Vol. 2", James Gunn, som i et Twitter-opslag skriver:

"Hvorfor nøjes med at sagsøge? Hun fortjener en fængselsstraf!"

Kommentarer

Mand sagsøger sin date, fordi hun sms'ede under filmen!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen