Matt Damon og "Le Mans ´66"-instruktør laver politidramaet "The Force"

Damon og James Mangold genforenes ovenpå deres samarbejde på den Oscar-nominerede racerfilm.

"Le Mans' 66" (originaltitel: "Ford v Ferrari") er blevet en stor succes, som ikke blot er blevet nomineret til 4 Oscars – bl.a. Bedste film – men også har indtjent godt 215 mio. dollars på verdensplan indtil videre.

Og skuespilleren Matt Damon og instruktøren James Mangold ("Logan") nød tydeligvis deres samarbejde på filmen, for de har skrevet under på at lave dramaet "The Force" sammen.

Filmen er baseret på Don Winslows bestseller af samme navn, der handler om New York-betjenten Denny Malone, som er leder af en særlig, toptrænet politienhed. Efter at have brudt loven talrige gange for at fange byens lømler har Malone efterhånden svært ved at greje, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert, og han bliver pludselig suget ind i en stor korruptionsskandale.

For at redde dagen bliver Malone nødt til at skabe fred mellem den idealistiske vogter, han stadig anser sig selv som, og den korrupte betjent, han vitterligt er blevet. Og han må tage kampen op mod både byens pushere, hans gamle gangster-venner og politikorpsets korrupte officerer.

Ridley Scott er i øvrigt med om bord på projektet som producer, og Mangold og hans faste skrivemakker, Scott Frank, raffinerer i øjeblikket manuskriptet, som er skrevet af den legendariske David Mamet ("Wag the Dog", "Glengarry Glen Ross").

Kommentarer

Matt Damon og "Le Mans ´66"-instruktør laver politidramaet "The Force"

 • 1

  James Mangold har et fint resume efterhånden, så jeg ser frem til denne. 

  Nickell24-01-20 20:56

 • 0

  Uuh nice! The Force er en benhård roman og Mangold er et fedt valg. Den vil jeg også se meget frem til.

  Sluppermand25-01-20 11:52

 • 0

  Lyder ikke som noget, der kan gå galt :)

  Ronni Pedersen26-01-20 17:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen