Matthew McConaughey overvejer at stille op som guvernør

Alright, alright, alright...

Fra Hollywood-stjerne til hjemstavnspolitiker. Det kan meget vel vise sig at være karrierevejen for Matthew McConaughey.

I et nyligt interview fortæller skuespilleren, at han kraftigt overvejer at stille op som guvernør i staten Texas, og at han betragter det som et muligt næste skridt i hans liv.

Det er ikke første gang, at Matthew McConaughey leger med tanken. Allerede sidste år luftede han ideen, om end den på det tidspunkt mere fremstod som en løs ide. Nu siger McConaughey dog, at han er mere seriøs omkring det og er begyndt at overveje, hvordan han ser sig selv i en lederrolle.

Læs også: Arnold Schwarzenegger nedsabler Donald Trump i storslået brandtale

Det er set før, at en skuespiller tager springet fra Hollywood til politik. Det så vi både med Ronald Reagan i 80'erne og Arnold "The Governator" Schwarzenegger, der sad som guvernør i Californien.

Om stjernen fra "True Detective" skal følge i deres fodspor, må vi vente at se. I hvert fald skal den nuværende guvernør i Texas til genvalg næste år. Så mangler vi blot at få svar på, om McConaughey i så fald vil stille op for demokraterne eller republikanerne.

Kommentarer

Matthew McConaughey overvejer at stille op som guvernør

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen