Michelle Williams slutter sig til Tom Hardy i "Venom"

Den Oscar-nominerede skuespillerinde får en hovedrolle i Sonys film om antihelten.

Sony har allerede hapset en stor stjerne til deres kommende "Venom"-film i form af Tom Hardy til titelrollen som den symbiotiske skurk Venom, også kendt som Eddie Brock. Nu har tegneserieprojektet tilføjet endnu en solid del til puslespillet.

Filmen, der instrueres af "Gangster Squad"-bagmanden Ruben Fleischer, har nemlig nuppet Michelle Williams til at spille den kvindelige hovedrolle overfor Hardy. Rollen beskrives som en advokat, der bliver romantisk interesseret i Hardys Eddie Brock. Det stemmer også meget godt overens med forlægget, hvor Brock var involveret med en succesfuld advokat ved navn Ann Weying. Om Williams' karakter får samme navn i filmen vides dog ikke endnu.

Michelle Williams var senest aktuel med dramaet "Certain Women" og blev nomineret til en Oscar for sin præstation i sidste års "Manchester by the Sea". Derudover har hun projekter som "Brokeback Mountain", "Shutter Island", "My Week with Marilyn" og "Oz the Great and Powerful" på samvittigheden. Til vinter kan hun ses i "The Greatest Showman" og "All the Money in the World", der begge er film baseret på virkelige begivenheder.

Udover Hardy og Williams er det også blevet endeligt bekræftet, at "The Night Of"-stjernen Riz Ahmed har sluttet sig til filmen. Det er dog ikke blevet afsløret, hvilken rolle Ahmed skal spille.

"Venom" er baseret på figurer fra Marvels tegneserieunivers, men vil ikke have nogen forbindelse til "Spider-Man"-filmene, selvom de to titelkarakterer ellers er ærkefjender i de oprindelige historier. Herhjemme kan vi forvente at se Tom Hardys antihelt i aktion 4. oktober 2018.

Kommentarer

Michelle Williams slutter sig til Tom Hardy i "Venom"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen