Nej, Mads Mikkelsen er IKKE med i "Doctor Strange 2"

En fejl i en Indiewire-artikel fik for nylig rygtebørsen til at gå amok.

Mads Mikkelsens karriere fortsætter sin himmelflugt – danskeren har nu ikke blot medvirket i gigantiske filmfranchises som James Bond ("Casino Royale"), Star Wars ("Rogue One: A Star Wars Story") og Marvels MCU-saga ("Doctor Strange"), men han dukker også snart op i Indiana Jones- og Harry Potter-sagaerne via "Indiana Jones 5" og "Fantastic Beasts 3".

Og forleden rapporterede flere amerikanske og danske medier, at Mikkelsen snart gør comeback i Marvels filmunivers ved at gentage rollen som den onde troldmand Kaecilius, som han spillede i "Doctor Strange" tilbage i 2016.

Det var forståeligt en stor nyhed, som især fik mange danske journalister til tasterne (bl.a. hos B.T., Billed-Bladet og Soundvenue), men det hele var altså baseret på en fejl i en artikel på filmsitet Indiewire, som siden er blevet rettet.

Læs også: Mads Mikkelsen om "Fantastic Beasts 3": Den bliver magisk og hjerteskærende

I den oprindelige Indiewire-artikel, som kan læses her, blev Mikkelsen interviewet og flere af hans kommende roller gennemgået, og her skrev journalisten, Anne Thompson, at danskeren ville dukke op som Kaecilius i "Doctor Strange in the Multiverse of Madness".

Det fik hjemmesiden comicbook.com til at annoncere, at Mikkelsen snart ville tørne sammen med Benedict Cumberbatchs supertroldmand igen, og så gik rygtebørsen for alvor amok. Men Thompson indrømmede hurtigt på Twitter, at der var tale om en simpel fejl i artiklen, som prompte blev slettet igen.

Det skal siges, at det ikke er utænkeligt, at Mikkelsen kom til at tale over sig i interviewet med Thompson og afslørede et Marvel-comeback, som ikke måtte annonceres endnu. Men med Mikkelsens hektiske kalender in mente virker det mildest talt usandsynligt, og danskeren har ved flere lejligheder været god til at holde munden lukket.

Moovy TV mødte i øvrigt Mikkelsen under gallapremieren på den første "Doctor Strange" i 2016, hvor det kom frem, at der stadig er en helt særlig rolle, som danskeren drømmer om at spille:

Kommentarer

Nej, Mads Mikkelsen er IKKE med i "Doctor Strange 2"

 • 1

  Jeg læste den oprindelige artikel lige da den kom, og studsede også over at han lige pludselig skulle være med i 2'eren. Det virkede ret underligt at droppe den information i forbifarten som det første medie uden at gøre mere ud af det, eller henvise til en kilde. Men interessant at se hvor lidt kildekritiske medierne efterhånden er. 

  Sichlau17-05-21 11:19

 • ★★★★1

  Ups...

  Elwood17-05-21 13:22

 • 1

  Sjovt med "De grønne slagtere" lagt ind over Bamse og Kylling :)

  Ronni Pedersen17-05-21 16:26

 • ★★★★★1

  Sjovt med "De grønne slagtere" lagt ind over Bamse og Kylling :)

  What?! Det er altså fuldstændig uberørt råmateriale fra et af seriens bedste afsnit! :-D

  The Insider17-05-21 16:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen