Mads Mikkelsen afviser "Fantastic Beasts 3"-rygter

Flere medier rapporterede for nylig, at den danske skuespiller stod klar til at afløse Johnny Depp i J.K. Rowlings fantasy-franchise.

For et par uger siden blev Johnny Depp fyret fra den fantasifulde "Fantastic Beasts"-filmfranchise ovenpå en tabt retssag om voldsanklager, og blot få dage senere kom det frem, at vor egen Mads Mikkelsen var i forhandlinger om at overtage Depps rolle som den grufulde troldmand Gellert Grindelwald.

Men Mikkelsen, som i går fejrede sin 55-års fødselsdag, påstår i et nyt interview med IGN, at der blot er tale om løse rygter:

"Åh, det er bare et rygte i øjeblikket. Jeg har kun læst det, som I har læst i aviserne. Så jeg venter på det telefonopkald."

Læs også: Filmselskab skal betale fyret Johnny Depp fuld løn

Mikkelsen lader altså bestemt ikke til at være loren ved tanken om at overtage Depps rolle, men enten er danskeren ikke blevet kontaktet af "Fantastic Beasts"-producerne endnu, eller også er han i gang med kontraktforhandlinger og vil nødigt sige for meget endnu.

Den danske skuespiller talte med IGN i forbindelse med lanceringen af traileren til sci-fi-eventyret "Chaos Walking", som bl.a. Mikkelsen, Tom Holland ("Spider-Man: Far from Home") og Daisy Ridley ("Star Wars: The Force Awakens") medvirker i. Traileren til den film kan du se her.

Den tredje og stadig unavngivne "Fantastic Beasts"-film udkommer efter planen i sommeren 2022 – med eller uden Mads Mikkelsen foran kameraet.

Kommentarer

Mads Mikkelsen afviser "Fantastic Beasts 3"-rygter

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen