Nyt "Indiana Jones"-videospil på vej – se teaseren!

Det helt nye, originale eventyr bringer angiveligt Indy til Vatikanstaten i Rom.

Det er efterhånden meget længe siden, at gamere har kunnet tage kontrollen over vores alle sammens piskesvingende arkæolog, Indiana Jones, i et videospil, men nu sker der omsider noget på den front.

Lucasfilm Games har sammen med spiludviklerne hos Bethesda løftet sløret for et kommende videospil, hvor Indiana Jones kommer på et spritnyt eventyr i år 1937 – altså mellem eventyrene i "Jagten på den forsvundne skat" og "Indiana Jones og det sidste korstog".

Læs også: John Rhys-Davies er klar på at vende tilbage som Sallah i "Indiana Jones 5"

Hvis man studerer nedenstående teaser-trailer, får man øje på, hvad vi må formode er små hints til historien – herunder en flybillet til Rom dateret til oktober 1937 samt et kort, der blandt andet inkluderer Det Sixtinske Kapel. 

Vi må derfor antage, at Indy kommer på en halsbrækkende mission i Vatikanet i Rom – måske på jagt efter et religiøst klenodie i et drabeligt kapløb mod nazisterne.

I skrivende stund kender vi ikke spillets titel eller udgivelsesdato, men efter planen udkommer den femte film i "Indiana Jones"-franchisen 29. juli 2022.

Kommentarer

Nyt "Indiana Jones"-videospil på vej – se teaseren!

 • ★★★★0

  Bethesda er publisheren i det her tilfælde, udvikleren er Machinegames som dog er ejet af Bethesda, som blandt andet har stået bag den succerige reboot af Wolfenstein spillene.

  Med det sagt er spændt på, hvad format det her blir i, om det blir Machinegames der kaster sig ud i et 3. Person game, som ville være det bedste egnet tænker jeg, 1. Person whipping tror jeg blot ikke har samme "charme"

  Men hvis det er 3. person hvordan vil de adskille sig så det ikke bare føles som et reskiin af Uncharted og Tomb Raider serien.

  Er spændt på på at se hvad det ender med og ikke mindst, hvem der får titel rollen i voicecastet, her tror jeg ikke Nolan North eller Troy Baker står for tur, ville også være forfriskene men nogen af alle de andre talentfulde Voice Actors vi har.

  Og vi har jo ikke haft et succesfuld Indiana Jones spil siden Fate Of Atlantis :)

  Elwood13-01-21 09:20

 • 1
  Og vi har jo ikke haft et succesfuld Indiana Jones spil siden Fate Of Atlantis :)

  Jeg blev nødt til at oprette en profil udelukkende for at erklære mig enig i det udsagn. :D Det spil er en sand klassiker, der stadig holder 100% i dag. :)

  Jeg håber, at det nye spil bliver noget bedre end de halv-vage Tomb Raider-kloner, de har forsøgt sig med siden Fate.

  Elgsdyr14-01-21 15:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen