Overraskende crossover på vej: "Men in Black" vs. "23 Jump Street"

Crossovers er ikke noget nyt. Alien har mødt Predator, Freddy har mødt Jason, og mange superhelte har efterhånden mødt hinanden. Alligevel kommer det måske som en overraskelse for de fleste, at high school-betjentene fra "Jump Street"-filmene nu kommer til at møde "Men in Black". 

Ideen blev dog første gang ufrivilligt offentliggjort, da hemmelige e-mails fra Sony blev lagt på nettet af en nordkoreansk hackergruppe. Afsløringen har dog tilsyneladende ikke ødelagt Sonys planer, for nu køres projektet ifølge Variety i stilling med instruktøren James Bobin ("The Muppets", "Flight of the Conchords") i spidsen.

Bobin overtager dermed "Jump Street" fra Phil Lord og Chris Miller, som instruerede de to første film, men som fortsat vil være tilknyttede som producers. Jonah Hill og Channing Tatum forventes tilbage i rollerne som Morton og Greg. Makkerparret fra "Men in Black" er blevet portrætteret af Will Smith (Agent J), Tommy Lee Jones og Josh Brolin (Agent K), men ingen af disse skuespillere forventes at gentage deres roller. 

Manuskriptet er skrevet af Rodney Rothman ("22 Jump Street"), og Sony siges at være meget tilfredse med det. Det er endnu for tidligt at sige noget om premieredato.

Kommentarer

Overraskende crossover på vej: "Men in Black" vs. "23 Jump Street"

  • 0

    Jeg er fan af Jump Street-filmene, og Men In Black kunne godt trængte til et frisk pust, så jeg er klar.

    Kyllingebenet 7-03-16 19:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen