Quentin Tarantino håber stadig, at hans "Star Trek"-film bliver lavet

Den legendariske filmmager indrømmer dog, at han formentlig ikke ender med at instruere filmen selv.

Det er nu over to år siden, at det kom frem, at Quentin Tarantino havde en idé til en ny "Star Trek"-film, og at han muligvis både ville skrive og instruere filmen.

Tarantino har aldrig lagt skjul på, at han er en trekkie, og han har sågar citeret en af sine yndlingsfilm, "Star Trek II: The Wrath of Khan", i den første "Kill Bill"-film.

Tarantino har dog ventet på, at han blev færdig med at lave og promovere "Once Upon a Time... in Hollywood", før han tog endelig stilling til, om en "Star Trek"-film skulle blive hans 10. og potentielt sidste spillefilm som instruktør.

Og de seneste uger har han sået tvivl om, hvorvidt projektet vitterligt bliver til noget. Men i et helt nyt interview med Deadline konstaterer han, at han stadig håber, at hans idé til en "Star Trek"-film bliver realiseret – også selvom det måske bliver uden ham i instruktørstolen:

"Jeg tror, at de måske laver filmen," siger Tarantino. Og med "de" refererer han formentlig til filmselskabet Paramount og franchisens hovedproducer, J.J. Abrams.

"Jeg tror dog ikke, at jeg ender med at instruere filmen. Det er en fed idé. De bør helt klart lave filmen, og jeg vil meget gerne komme ind og kommentere på et første udkast."

Tarantino afviser altså ikke helt tanken om at instruere en "Star Trek"-film, men det er mere sandsynligt, at vi får en film i sci-fi-franchisen, der blot er skrevet af Tarantino. "The Revenant"-manuskriptforfatteren Mark L. Smith har færdiggjort et manus baseret på Tarantinos ideer til filmen.

Derudover er filmmageren Noah Hawley også i gang med at skrive sin helt egen "Star Trek"-film, der ikke umiddelbart har nogen relation til Tarantinos projekt.

Kommentarer

Quentin Tarantino håber stadig, at hans "Star Trek"-film bliver lavet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen