Se den første scene fra "Gælden" - Vejles første spillefilm

Når man snakker store danske spillefilm, er Vejle nok næppe det første, man tænker på, men det skal der laves om på ifølge holdet bag den kommende "Gælden". Filmen har store navne som Bjarne Henriksen, Kurt Ravn, Morten Suurballe og Flemming Jensen tilknyttet, lige såvel som der også præsenteres et bredt udsnit af lovende, nye talenter. Mads Koudal og Magnus Bruun, der begge har medvirket i en lang række undergrundsfilm, spiller hovedrollerne.

"Gælden" fortæller historien om Michael, der endelig er ved at få styr på sin tilværelse, da storebroren Johnny uventet dukker op. Johnny skylder penge, og Michael går modvilligt med til at hjælpe. Men man skaffer ikke så mange penge på så kort tid uden at få beskidte hænder.

"Gælden" skydes på et relativt lavt budget på ca. 1 mio. kroner og må derfor betegnes som en lavbudget-film. Det er dog i den grad en produktionsmåde, der vokser frem i disse år i Danmark. (Artiklen fortsætter under billedet).

"Gælden" instrueres af spillefilmsdebutanten Stefan Kjær Olsen og starter først de primære optagelser 29. februar. Holdet bag har dog allerede udgivet filmens første scene, der kan ses herunder.

"Gælden" får indtil videre premiere i 12 biografer landet over sidst på året.

Kommentarer

Se den første scene fra "Gælden" - Vejles første spillefilm

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen