Se hele "Love Actually 2" nu gratis

[Filmen er desværre ikke længere tilgængelig]

Richard Curtis' "Love Actually" fra 2003 har i årenes løb tilegnet sig en enorm, trofast fanskare, og nu har Curtis lavet en slags "Love Actually 2" i form af en kortfilm, der viser, hvad er sket med karaktererne her snart 15 år efter. Hele filmen kan ses herunder.

Ud over Hugh Grant, Liam Neeson, Bill Nighy og Keira Knightley gentager også Martine McCutcheon, Andrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Marcus Brigstocke og Rowan Atkinson deres roller fra originalfilmen.

Se også: Moovy TV møder Bill Nighy!

Richard Curtis har tidligere udtalt til The Guardian: "Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle lave en fortsættelse til 'Love Actually', men jeg tænkte, det ville være sjovt lige at lave 10 minutter, der viser, hvad alle karaktererne laver den dag i dag. Hvem er mon ældet bedst? Det må være det helt store spørgsmål... eller er det meget tydeligt, at det er Liam [Neeson]?"

Den nye kortfilm, "Red Nose Day Actually", blev vist på engelsk tv i forbindelse med velgørenhedsshowet Red Nose Day, der indsamler penge til folk i nød.

Kommentarer

Se hele "Love Actually 2" nu gratis

 • ★★★0

  Man kan oss' la' vær', ikk'? Bob bob bob

  HonoDelLoce29-05-17 00:10

 • ★★★★★★0

  Nu har jeg ikke lige følt behov for at se denne kortfilm her. Jeg skal dog erkende at spillefilmen er en af de kærlighedskomedier som jeg vitterligt hyggede mig stort med dengang jeg så den.

  T. Nielsen29-05-17 10:34

 • ★★★★★0

  Jeg må lidt flovt indrømme at Love Actually er en juletradition hjemme hos os. 

  Lars!29-05-17 13:34

 • ★★★★★★0

  Jeg må lidt flovt indrømme at Love Actually er en juletradition hjemme hos os. 

  Jeg græder i slutningen af Lassie Come Home;-)

  T. Nielsen29-05-17 13:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen