Se traileren til Jussi Adler-Olsens "Flaskepost fra P"

Nu er der under to måneder til danmarkspremieren 3. marts på en af årets måske mest imødesete danske film: "Flaskepost fra P", som er den tredje film i Jussi Adler-Olsens serie om Carl Mørck og hans assistent Assad - de to efterforskere fra Afdeling Q. I dag er traileren til filmen blevet frigivet og kan ses nederst i nyheden.

I filmen forsvinder søskendeparret Samuel og Magdalena, som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark. Og på Københavns Politigård dukker en otte år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab. Carl Mørck og Assad finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager, og det lykkes dem at grave sig ind i det religiøse samfund og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig.

"Flaskepost fra P" instrueret af norske Hans Petter Moland, der i en pressemeddelelse fortæller, at filmen tager et af livets helt centrale temaer under behandling: tro – og manglen på tro. "Det er en historie om kolleger, som aldrig har snakket om, hvad de mener privat, om religion og livssyn. Pludselig bliver deres private meninger vigtige i en efterforskning," fortæller Moland og fortsætter:

"Filmen bevæger sig mellem religiøse og økonomiske klasser. Det bliver en arena for møder mellem mennesker, som lever i parallelle virkeligheder i et moderne europæisk samfund. Om dybt troende og en ny underklasse i Udkantsdanmark, overset og ignoreret af resten af samfundet."

De to første film i Jussi Adler-Olsens bestseller-serie om Afdeling Q, "Kvinden i buret" og "Fasandræberne" fra 2013 og 2014, blev store biografsucceser. Den første film rundede 724.000 solgte biografbilletter, og "Fasandræberne" toppede med 764.000 solgte billetter herhjemme.

Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares og Johanne Louise Schmidt er tilbage i rollerne som hhv. Carl Mørck, Assad og Rose. Der er også gensyn med Søren Pilmark som Marcus Jacobsen, mens Jakob Oftebro er ny i rollen som Pasgård. Ny er også Pål Sverre Hagen (Thor Heyerdahl i "Kon-tiki") som den uhyggelige mand, der kalder sig Johannes.

Filmen har et budget på 39,5 mio. kroner. Se traileren her:

Kommentarer

Se traileren til Jussi Adler-Olsens "Flaskepost fra P"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen