"Shazam!" finder sin skurk i "Kingsman"-stjerne

Den mægtige helt må i filmen tage kampen op med en skummel videnskabsmand.

DC og Warner Bros. er efterhånden godt i gang med at få styr på rollelisten til superheltefilmen "Shazam!", der er det næste projekt fra selskaberne til at gå i produktion. Det er ikke længe siden, vi fandt ud af, at Zachary Levi havde nuppet hovedrollen som den mægtige superhelt, og nu er de næste navne til projektet sluppet ud.

Man har således sat Mark Strong til at portrættere filmens skurk, Dr. Sivana, som er en af Shazams ærkefjender fra tegneserierne. Sivana beskrives som en gal, egoistisk videnskabsmand, der samtidig er en af de mest intelligente personer på planeten.

Mark Strong har efterhånden en solid række af projekter på sit CV – vi så ham senest i "Kingsman: The Golden Circle", hvor han i actionfranchisen kan opleves i rollen som våbeneksperten Merlin. Men Strong har også ofte kunnet ses i skurkeroller, bl.a. i "Sherlock Holmes" fra 2009 og i den første "Kick-Ass". Derudover har den britiske skuespiller medvirket i Guy Ritchies "RocknRolla", spionthrilleren "Dame, konge, es, spion" og den Oscar-nominerede "Zero Dark Thirty".

Endnu en superskurk for Strong

Men det er nu ikke første gang, at Mark Strong optræder i en DC-film. Han var således med i den skuffende "Green Lantern" i 2011, hvori han spillede den autoritære Sinestro, som i tegneserierne udvikler sig til en legendarisk superskurk i DC-universet. Den del nåede Strong dog aldrig at udforske i "Green Lantern", da den første films lunkne modtagelse satte en stopper for en eventuel fortsættelse af historien.

Udover Strong har den unge skuespillerinde Grace Fulton også sluttet sig til filmen. Fulton var tidligere på året aktuel i "Annabelle 2: Skabelsen" og bliver altså på "Shazam!" genforenet med sin instruktør fra det projekt, nemlig svenske David F. Sandberg. I superheltefilmen skal Fulton spille en af Billy Batsons venner.

"Shazam!" omhandler drengen Billy Batson, som kan forvandle sig til en mægtig superhelt, når han siger det magiske ord "Shazam!". Filmen får dansk premiere 4. april 2019.

Kommentarer

"Shazam!" finder sin skurk i "Kingsman"-stjerne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen