Skaberen af "The Simpsons" laver animeret fantasy-serie til Netflix

At animation ikke behøver være politisk korrekt, er vist gået op for de fleste, som har set serier som "The Simpsons", "South Park" eller "Family Guy". 

Det bliver heller ikke tilfældet, når skaberen af netop "The Simpsons", Matt Groening, kaster sig over en ny, animeret fantasy-serie for voksne, som han skal lave for streaming-giganten Netflix.

Serien på indtil videre 20 afsnit får titlen "Disenchantment", og Groening skal fungere som executive producer. 

Føljetonen vil finde sted i middelalderen, nærmere bestemt i kongeriget Dreamland, hvor en vis Prinsesse Bean med hang til våde varer kommer på eventyr med sine trofaste følgesvende, elveren Elfo og dæmonen Luci. Det bizarre trekløver vil på deres eventyr støde på trolde, orker, dværge og sågar hvalrosser – samt ikke mindst alskens tåbelige mennesker.

Liv og død, kærlighed og sex

Publikum skal også forvente masser af humor og komedie, som vi kender det fra andre Matt Groening-serier som "The Simpsons" og "Futurama"

Matt Groening siger selv om det nye projekt: "Ultimativt handler 'Disenchantment' om liv og død, kærlighed og sex, og om hvordan man kan blive ved med at grine i en verden fyldt med lidelse og idioter, på trods af hvad de ældste og troldmænd og andre fjolser fortæller dig."

Abbi Jacobson, Nat Faxon og Eric Andre skal lægge stemmer til henholdsvis prinsesse Bean, Elfo og Luci, og af andre navne på rollelisten kan nævnes John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche og Tress MacNeille.

De første 10 episoder ventes at løbe over skærmen i løbet af 2018.

Kommentarer

Skaberen af "The Simpsons" laver animeret fantasy-serie til Netflix

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen