"Star Trek Beyond" hiver masser af kinesere i biografen

Mens "Star Trek Beyond" kun har klaret sig so-so i USA og Europa, har kineserne taget anderledes godt imod den. Filmen havde endelig premiere i Kina sidste uge, og her formåede den at hive 31 mio. dollars hjem i åbningsweekenden. Det er næsten det halve af, hvad den hev hjem i Star Treks hjemland, USA, i åbningsweekenden dér.

I alt har "Star Trek Beyond" indtil videre omsat for 285 mio. dollars på verdensplan, hvilket sandsynligvis ikke er helt nok til, at den rent faktisk ender med at blive en kommerciel succes. Til sammenligning omsatte forgængerne "Star Trek Into Darkness" for 467 mio. og "Star Trek" for 385 mio.

Den store succes i Kina skal sandsynligvis i høj grad tilskrives, at filmen blev hypet på populære kinesiske sites som handelsplatformen Alibaba, Huahua Media og det sociale mediewebsted Weibo. Samtidig dukkede filmens stjerner Chris Pine, Zachary Quinto og Zoe Saldana op i det populære kinesiske tv-show "Happy Camp", der har op til 200 mio. seere.

Moovy TV mødte i juli ovenstående skuespillere til et eksklusivt interview, som du kan se eller gense herunder.

Kommentarer

"Star Trek Beyond" hiver masser af kinesere i biografen

 • ★★★★★★1

  Lad os i det mindste håbe, at den kommer i sort, så planerne for den næste ikke bliver skrottet.

  Zero Cool 6-09-16 19:07

 • 0

  Så hellere de skrottede de nye film, så gik mere op i de serier der kunne laves. Har ikke været helt hut på de nye film, men er hvis ikke lavet nogen officielle serier jeg ikke har været vil med.

  Geekalot 6-09-16 22:05

 • ★★★★★0

  Jeg krydser også fingre, Bruno! Dæleme en skam, når nu filmen er så klar en forbedring ovenpå "Into Averageness" og i dén grad får filmfranchisen tilbage på ret køl. Men HVIS en 4. film så kommer, så kan det måske have den positive effekt, at man skruer gevaldigt ned for budgettet og således - af nødvendighed - fokuserer mindre på storladen action og effekter og mere på selve dramaet. De første 10 film (måske med undtagelse af The Motion Picture) havde bestemt ikke prangende budgetter for deres tid, og alligevel kom der en stribe udmærkede produktioner ud af anstrengelserne...

  The Insider 7-09-16 12:45

 • ★★★0

  Var III og V alligevel ikke lidt noget skrammel i/med org. crew? Eller husker jeg forkert;-)

  Krydser dog fingre for denne generation, hvis i tvivl!

  Gasivodo 8-09-16 01:23

 • ★★★★★0

  Var III og V alligevel ikke lidt noget skrammel i/med org. crew? Eller husker jeg forkert;-)

  Krydser dog fingre for denne generation, hvis i tvivl!

  5eren var for vild, manner!

  David Lund 8-09-16 08:14

 • ★★★★★★0

  STIIITSFS kunne jeg godt lide, selv om man selvsagt savnede Spock. STVTFF var dog en ret tvivlsom film, som nok mest har "camp" værdi for fans, hvis noget tror jeg.

  T. Nielsen 8-09-16 08:19

 • ★★★0

  "STIIITSFS" ???


   Nu synes jeg fandeme de forkortelser tager overhånd :)

  gi-jones 8-09-16 11:13

 • ★★★★★★0

  "STIIITSFS" ???


   Nu synes jeg fandeme de forkortelser tager overhånd :)

  Hehe jeg er enig:-P

  T. Nielsen 8-09-16 11:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen