Stephen King: "The Dark Tower"-serie bliver total genstart af historien

Stjerneforfatteren afslører nyt om den kommende tv-serie, der foregår i "The Dark Tower"-universet.

Stephen Kings episke fantasy-fortælling "The Dark Tower" var længe undervejs som Hollywood-filmatisering, men desværre fik det endelige resultat – som ellers blev instrueret af danske Nikolaj Arcel – en overvejende negativ modtagelse. Inden filmen udkom i biograferne var der snak om en tv-serie, der skulle fortsætte historien og foregå i det samme, mørke univers, og på trods af sommerens skuffelse lader det til, at der stadig er liv i det projekt – dog med en betydelig ændring.

King selv har nemlig været på banen, og i et nyt interview fortæller han, at tv-serien ikke får nogen forbindelse til Arcels film: "Den tv-serie, de planlægger nu – vi må se, hvad der sker med den. Den ville i så fald blive en komplet genstart, så vi må bare vente og se," siger horror-mesteren således.

Forfatteren roste i samme anledning sommerens film og manuskriptforfatter Akiva Goldsman, som efter Kings mening gjorde et godt stykke arbejde.

Det blev tidligere rapporteret, at tv-serien i "The Dark Tower"-universet ville være en prequel, som foregik før filmen, men stadig benyttede sig af en rammefortælling, hvor Idris Elba, hovedrolleindehaveren i Nikolaj Arcels filmatisering, ville dukke op. Om det stadig er planlagt, at man vil benytte den vinkel på historien, eller om man forventer at udskifte skuespillerne til tv-serien, vides ikke på nuværende tidspunkt. Glen Mazzara, der tidligere fungerede som showrunner på "The Walking Dead", skulle dog stadig være tilknyttet den nye serie som overordnet producer.

Kommentarer

Stephen King: "The Dark Tower"-serie bliver total genstart af historien

 • ★★★0

  Held & Lykke?

  Gasivodo24-10-17 01:12

 • 0

  Man kan da bare håbe at de vil læse bøgerne inden de går i gang. Det glemte de vist inden de lavede filmen.

  KokAmok25-10-17 17:29

 • ★★★0

  Det er vel godt umuligt at koge så mange bøger ned til 1½ time og så kan man nok ikke undgå at blive skuffet. Jeg syntes godt den kan gå an, hvis man ser den som en selvstændig film, selvom jeg nok syntes den virker noget forhastet.

  Jeg har givet den 6/10.

  Aranyhajú Nyárszépe25-10-17 18:34

 • ★★★★★★0

  Det er vel godt umuligt at koge så mange bøger ned til 1½ time og så kan man nok ikke undgå at blive skuffet. Jeg syntes godt den kan gå an, hvis man ser den som en selvstændig film, selvom jeg nok syntes den virker noget forhastet.

  Jeg har givet den 6/10.

  Troede egentlig kun det var en filmatisering af første bog?

  T. Nielsen25-10-17 20:56

 • ★★★★0

  Jeg har ikke læst bøgerne, men såvidt som jeg har forstået, er den som sådan ikke en direkte filmatisering af en eller flere af dem - nærmere en fortsættelse. 

  Den fungerede overhovedet ikke for mig. Alt for hurtigt tempo, alt for utroværdig og generelt bare hamrende kedelig. Er nok på 3/10.

  David Lund25-10-17 21:47

 • ★★★★0

  Både trailers og resumeer giver mig indtryk af, at de har forsøgt at lave Kings bøger om til en Young Adult fantasy-film, hvilket i mit hoved også er en lidt uheldig tilgang til materialet, selv om jeg godt forstår det fra et forretningsperspektiv (selv om det ikke virkede). Jeg vil stadig gerne se den, men forventer ikke noget udover en cool Idris Elba, som sikkert er sej med en seksløber :p 

  Lars!26-10-17 11:17

 • ★★★0

  Roland er jo heller ikke sort i bøgerne, men de elementer i historien hvor det har betydning, er heller ikke med i filmen.

  Aranyhajú Nyárszépe26-10-17 11:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen