"The Martian"-skuespillerinde slutter sig til "Blade Runner 2"

Ridley Scott er i gang med at udvide sine gamle sci-fi-universer, men han kommer ikke til selv at sidde ved roret på fortsættelsen til "Blade Runner". Det bliver i stedet canadiske Denis Villeneuve, der med film som "Prisoners" og "Sicario" har opbygget sig lidt af et renommé.

Rollelisten er nu også ved at have taget form. Harrison Ford, som spillede replikant-jægeren Rick Deckard i den oprindelige "Blade Runner", vender tilbage. Derudover ses Ryan Gosling ("Only God Forgives"), Dave Bautista ("Spectre") og Robin Wright ("House of Cards").

Den senest offentliggjorte medvirkende skuespillerinde er Mackenzie Davis. Her har Ridley Scott muligvis haft en lillefinger med i spillet, da han var instruktør for hende på "The Martian". Davis spiller bl.a. også med i  "Halt and Catch Fire".

Det nye manuskript er udarbejdet af Hampton Fancher, som også var med til at skrive den oprindelige "Blade Runner", og Michael Green. Grundidéen skal være fundet på af Fancher og Ridley Scott.  

Filmen har premiere 5. oktober 2017. 

Kommentarer

"The Martian"-skuespillerinde slutter sig til "Blade Runner 2"

  • ★★★★★★0

    Havde ikke lige fået med, at Villeneuve skulle instruere Blade Runner 2. Det virker som et rigtig, rigtig godt valg. Har godt nok kun set Incendies, Prisoners og Enemy, men de er også alle gode og ikke mindst med deres eget fede særpræg.

    Guldager 8-06-16 22:35

  • ★★★★★0

    Jeg blev også lige positivt overrasket. 

    Lars! 9-06-16 14:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen