"Underverden" er kommet ekstraordinært flot fra start

Det er ikke kun de danske anmeldere, der har været begejstret for Fenar Ahmads actiondrama "Underverden" – film hitter også hos publikum.

Med 43.714 solgte biografbilletter inkl. snigpremierebilletter i premiereweekenden er den danske film således kommet ekstraordinært flot fra start.

Selve weekenden torsdag til søndag gav et salg på 40.371 billetter, og med et salg på 3.190 snigpremierebilletter oveni, er filmen således oppe på i alt 43.714 solgte billetter blot fire dage efter premieren. Det sender filmen ind som en direkte nr. 1 på ugens biografhitliste.

Stjernedrys

Selvom "Underverden" blot er Fenar Ahmads anden spillefilm som instruktør og Dar Salims anden hovedrolle i en spillefilm, har de taget alle med storm. Først var det anmelderne, som i torsdags dryssede masser af stjerner, hjerter og roser ud over filmen. Seks stjerner fik filmen af Moovy, Soundvenue og Metroxpress, og fem stjerner fik den bl.a. af Berlingske, Jyllands-Posten, Politiken, BT, Ekstra Bladet, Go' Morgen Danmark, Dagbladenes Bureau og 10 andre medier.

Hos Scanbox Entertainment, som har distribueret filmen, er der stor begejstring for resultatet.

Distributionschef Merete Christensen udtaler i en pressemeddelelse: "Det her er en ren drømmestart for 'Underverden' og en stor triumf for Fenar Ahmad, Dar Salim, Profile Pictures og hele holdet bag filmen. Filmen har overgået alle vores egne forventninger i premiereweekenden, og vi er bestemt ikke blevet mindre optimistiske på filmens vegne, hvad angår dens videre liv i biograferne. Vi kan se, at filmen får et stærkt 'word-of-mouth' af publikum, og nu glæder vi os bare til at se, hvad der sker de kommende dage og uger."

Se eller gense Moovys "Underverden"-interview med Dar Salim og Fenar Ahmad:

Kommentarer

"Underverden" er kommet ekstraordinært flot fra start

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen