Zack Snyder afslører alternativ Joker-scene fra sin udgave af "Justice League"

En ny udgave af scenen mellem Jared Letos Joker og Ben Afflecks Batman er nu blevet udsendt.

Zack Snyder bød med "Zack Snyder's Justice League" på hele fire timers superheltefortælling spækket med vild action og et særdeles omfattende persongalleri.

Det betød, at selv Jared Letos Joker, der først optrådte i DC-filmen "Suicide Squad" i 2016, også dukkede op i en scene sent i filmen. Og der var faktisk materiale med ham, som ikke endte i den færdige film.

DC-fans var nemlig hurtige til at fange, at Jokerens "we live in a society"-replik, som ellers var inkluderet i en af filmens trailere og hentyder til et populært internet-meme, ikke var at finde i Snyders ellers komplette version af filmen.

Læs også: Zack Snyder: Jeg skal ikke lave flere DC-superheltefilm

Nu kan fans dog tage et kig på scenen. Zack Snyder har nemlig selv delt en alternativ udgave af sekvensen mellem Jared Letos Joker og Ben Afflecks Batman på nettet – og her indgår den famøse replik minsandten.

Klippet kan ses på Zack Snyders Twitter-profil. Det er dog værd at bemærke, at det er i sort/hvid og samtidig i så rå form, at der visse steder ikke er blevet færdiggjort baggrundseffekter.

"Zack Snyder's Justice League" kan herhjemme streames på HBO Nordic, hvor en sort/hvid-version af hele filmen – kaldet "Zack Snyder's Justice League: Justice Is Gray" – tilmed også kan findes.

Kommentarer

Zack Snyder afslører alternativ Joker-scene fra sin udgave af "Justice League"

  • ★★★2

    Hvad?!? Var der klippet noget ud? 

    RELEASE THE EXTENDED-SNYDER-CUT!!!

    gi-jones 4-04-21 19:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen