Masser af actionfyldte klip i nyt smugkig på Marvels "Echo"

Holdet bag den nyeste MCU-serie diskuterer dens karakterer og hårdtslående action i ny featurette.

Få dage inde i det nye år lander Marvels "Echo" på Disney+, og MCU-serien skyder således Marvel Studios' 2024 i gang – et år, som grundet de nylige Hollywood-strejker kun kommer til at byde på én ny Marvel-biograffilm: "Deadpool 3".

Med andre ord så får Marvels nyeste føljeton masser af tid og plads i rampelyset, og som seriens hårdtslående trailere og nedenstående featurette slår fast, så er der lagt i kakkelovnen til en anderledes nedbarberet og brutal MCU-produktion.

Se også: Første actionfyldte trailer til Marvels næste serie: "Echo"

Serien stiller skarpt på den døve, oprindelige amerikaner Maya Lopez – bedre kendt som Echo – som vi først mødte i MCU-serien "Hawkeye" fra 2021, og som nok en gang spilles af Alaqua Cox, der i øvrigt selv er døv.

Echo er en tidligere håndlanger, som i den nye serie gør op med sin blodige fortid – hvilket bl.a. indebærer et opgør med gangsterbossen Kingpin, der nok en gang spilles af Vincent D'Onofrio ("Daredevil", "Hawkeye").

Ud over D'Onofrio og Cox byder rollelisten på navne som Chaske Spencer ("The English"), Zahn McClarnon ("Doctor Sleep"), Graham Greene ("Wind River") og Tantoo Cardinal ("Killers of the Flower Moon"). Også Charlie Cox vender tilbage som superhelten Daredevil, som vi senest så i "She-Hulk: Attorney at Law".

Moovy TV har i øvrigt for nylig interviewet seriens hovedinstruktør, Sydney Freeland, og det interview kan du snart se her på siden. I mellemtiden kan du se den omtalte featurette herunder, som bl.a. byder på et par kommentarer fra Freeland. "Echo" får dansk streaming-premiere på Disney+ den 10. januar.

Kommentarer

Masser af actionfyldte klip i nyt smugkig på Marvels "Echo"

  • ★★★★★★0

    Endelig ser det ud til at vi får en værdig tilføjelse til den bedste Marvel serie, der nogensinde er produceret - Daredevil

    Wayne30-12-23 09:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen