Matthew McConaughey spiller Elvis i ny animationsserie – se traileren

Kongen af rock er en hemmelig agent med en chimpanse som makker i "Agent Elvis".

Sidste år fik vi Baz Luhrmanns stort opsatte biopic om Elvis Presley, "Elvis", der for nylig blev nomineret til hele otte Oscars, og som skildrer en stor del af Elvis' tumultariske livshistorie.

Og nu disker Netflix snart op med en mere "alternativ" fortælling om det legendarisk rock-ikon i form af tegnefilmsserien "Agent Elvis", og du kan se den tempofyldte trailer herunder.

Som titlen antyder, er Elvis en spion i serien, hvor han sammen med chimpansen Scatter bekæmper de onde kræfter, der truer 1960'ernes USA. Og undervejs får Elvis ikke blot lov til at synge og svinge rumpetten på scenen, men også til at lege med alskens James Bond-agtige dingenoter såsom en jetpack. Javel, ja.

Læs også: Eminem og 50 Cent laver "8 Mile"-serie

Austin Butler er i år Oscar-nomineret for sin indsats som Elvis i Luhrmanns førnævnte film, mens det er en vaskeægte Oscar-vinder, som lægger stemme til musiklegenden i "Agent Elvis": Matthew McConaughey.

Elvis' enke, Priscilla Presley, har været med til at skabe serien, og hun producerer den i samarbejde med bl.a. McConaughey. Mike Arnold, der arbejdede på det humoristiske animationshit "Archer", som også handler om spøjse spioner, er en af seriens hovedforfattere.

"Agent Elvis" lander på Netflix i marts, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Matthew McConaughey spiller Elvis i ny animationsserie – se traileren

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen