Så er det officielt: Sidste sæson af "Game of Thrones" kommer i 2019

Produktionen på den sidste sæson er begyndt og ventes at tage i hvert fald otte måneder.

Så er det officielt: Den ottende og sidste sæson af "Game of Thrones" bliver først udsendt i 2019.

Torsdag udsendte HBO en kort meddelelse om, at de sidste seks afsnit af serien først kommer næste år. Den nøjagtige premieredato er ikke fastlagt endnu. Meddelelsen indeholdt ikke meget mere end en liste over, hvilke forfattere, instruktører og producere der er tilknyttet den sidste sæson.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at vi først får serien at se igen i 2019, da det forventes, at produktionen kommer til at tage over otte måneder. Flere af afsnittene bliver efter sigende noget længere, end vi har været vant til, men det er ikke bekræftet endnu.

Seriens skabere vender tilbage

Produktionen af sæson 8 begyndte i oktober og skal efter planen fortsætte helt til slutningen af august i år.

I sommer udtalte programdirektør Casey Bloys fra HBO sig til The Hollywood Reporter om den lange produktionstid: "Vores produktionsfolk prøver at lægge en tidsplan for optagelserne, og hvor meget tid det kommer til at tage at lave specialeffekterne," sagde han og fortsatte: "Optagelserne er komplicerede nok – på flere kontinenter, med alle de tekniske aspekter – og specialeffekterne er en helt anden produktionsperiode, vi forsøger at planlægge."

Instruktørerne på sæson 8 bliver seriens skabere David Benioff og D.B. Weiss samt David Nutter og Miguel Sapochnik.

Kommentarer

Så er det officielt: Sidste sæson af "Game of Thrones" kommer i 2019

  • 0

    HBO presser nok lidt på at komme med til Emmy og den skal starte inden 1. maj før det sker. HBO er vilde med priser, så derfor kommer Westworld sæson 2 nok til april. De er lige blevet færdige med optagelser.

    Nicki5215-01-18 15:55

Log ind for at deltage i diskussionen