Sandheden er stadig derude i ny plakat til "X-Files"

Allerede til januar vender Mulder og Scully tilbage på amerikansk tv i den helt nye "The X-Files"-serie, og som en lille apettitvækker har FOX udsendt en ny plakat, der viser David Duchovny og Gillian Anderson i deres ikoniske roller.

Den kommende serie vil bestå af en blanding af enkeltstående afsnit og afsnit, der dykker dybere ned i series mytologi. I premiereafsnittet må Mulder og Scully se på en sag om en person, der muligvis er blevet bortført af... ja, gæt selv.

"The X-Files", der herhjemme på tv blev kendt under "Strengt fortroligt", rullede første gang over skærmen i 1993. Serien fik ni sæsoner og to film.

Tre af de nye afsnit instrueres og skrives af Chris Carter, der stod bag den originale serie. Indtil videre er der planlagt en 6-afsnits serie. Du kan se den første trailer til serien her og den nye plakat i fuld størrelse på EW.

Kommentarer

Sandheden er stadig derude i ny plakat til "X-Files"

 • ★★★★1

  "I premiereafsnittet må Mulder og Scully se på en sag om en person, der muligvis er blevet bortført af... ja, gæt selv."

  Donald Trump? Woody Harrelson? Mexicanere? 

  Lars! 2-12-15 12:59

 • ★★★★0

  Damm jeg glæder mig, men jeg ved ikke om det er fordi det skal være lidt alien agtig men ansigterne på plakaten har godt nok fået en omgang retouch, det ikke SATC2 skade, men det var nok til jeg lige tænkte over det.

  Ellers fed plakat.

  Elwood 2-12-15 13:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen