Se åbningssekvensen fra 2. sæson af Netflix´ "The Umbrella Academy"

Frank Sinatra, krig og superhelte skyder næste kapitel af den populære serie i gang.

Med få dage til udsendelsen af 2. sæson af superhelteserien "The Umbrella Academy" har Netflix netop valgt at diske op med en sidste teaser før premieren. Og de tre minutters højeksplosiv action, til tonerne af Frank Sinatra, lader gevaldigt op til mere af det gakkede tegneserieunivers. 

"The Umbrella Academy" foregår i et skævt univers med en særdeles dysfunktionel familie af adoptivbørn, som hver især er traumatiseret af enten opvæksten eller overmenneskelige evner. Plottet i den nye sæson har Five som omdrejningspunkt. Efter at havde udsluppet en "mindre" katastrofe i 1. sæson er den lille familie blevet spredt ud over en alternativ tidslinje fra 1960 og fremefter uden kontakt til hinanden. Mere skal der vist ikke afsløres.

Det er ikke andet end halvandet års tid siden, at Netflix udsendte første sæson af tegneseriefilmatiseringen. Ifølge streamingtjenesten var serien firmaets tredje mest sete serie sidste år. Forventningerne er derfor store til den nye sæson, der får international premiere 31. juli.

Kommentarer

Se åbningssekvensen fra 2. sæson af Netflix´ "The Umbrella Academy"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen