"Snowpiercer"-serien går i produktion

En hel sæson er på vej af den postapokalyptiske fortælling.

Den længe ventede serieudgave af science fiction-filmen "Snowpiercer" har nu endelig fået den sidste tommel op, så produktionen kan gå i gang på en hel sæson. Indtil nu havde man kun fået stablet et pilotafsnit på benene, men den amerikanske kanal TNT, der står bag projektet, har åbenbart været så tilfredse med de første resultater, at der nu for alvor sættes skub i tv-serien.

Serien er baseret på Bong Joon-hos film fra 2014, som foregik på et klasseinddelt tog, der symboliserede menneskeheden i en postapokalyptisk verden. Med Jorden frosset til is, og de sidste overlevende samlet på toget og opdelt efter social stand, ender netop denne opdeling med at blive udfordret af et reelt klasseopgør på tværs af kupeerne.

Hos TNT glæder man sig til påny at præsentere verden for "Snowpiercer"-universet: "Jeg er personligt stor fan af Bong Joon-hos episke film, og jeg greb straks muligheden for at ære hans originale vision og på samme tid udvide den verden med et forskelligartet, prisvindende cast," udtaler Sarah Aubrey fra kanalen i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Science fiction er den perfekte genre til at udforske emner som race, klasseopdeling, kønnenes kamp og naturressourcer gennem udfordrende og spændende historiefortælling. 'Snowpiercer' vil se nærmere på alle disse relevante sager og samtidig tage os på en vild, spændingsfyldt rejse."

oscar-vinder fører an

Oscar-vinderen Jennifer Connelly ("Et smukt sind") fører an blandt projektets rolleliste, der tæller bl.a. Daveed Diggs ("Black-ish", "Wonder"), Mickey Sumner ("Frances Ha", "Low Winter Sun") og sangerinden Lena Hall.

Bag kameraet er "Terminator: The Sarah Connor Chronicles"-skaberen Josh Friedman showrunner på den nye serie. Friedman har leveret manuskript til James Camerons kommende "Avatar"-fortsættelse og har ligeledes skrevet pilotafsnittet til "Snowpiercer". Afsnittet blev bragt til live af "Doctor Strange"-instruktøren Scott Derrickson.

Det vides endnu ikke, hvornår vi kan forvente at se serien på tv.

Kommentarer

"Snowpiercer"-serien går i produktion

 • 0

  Glæder mig nu til at se, hvad de kan få ud af konceptet. Modsat de fleste, fandt jeg filmen utrolig skuffende. Men folk havde også rost den til skyerne, så den ville næsten umuligt kunne leve op til den hype.

  Nagash13-01-18 21:37

 • ★★★★0

  Jeg var også lidt skuffet over filmen, så det bliver interessant at se hvad de kan få ud af konceptet i en tv-serie.

  Kruse13-01-18 21:42

 • ★★★★★★0

  Jeg blev ikke skuffet over filmen, men så den heller ikke med tårnhøje forventninger. Ratede den 8/10. Jeg har så heller INGEN forventninger til en serie om det samme og går heller ikke og ønsker mig en. Så medmindre hypen hos filmfolket er høj, så ser jeg den næppe nogensinde.

  T. Nielsen13-01-18 21:46

 • ★★★★0

  Jeg er glad for filmen, men effekterne kunne godt have været bedre. En serie? Det tror jeg ikke konceptet kan holde til. 

  Babo13-01-18 21:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen