"The Defenders" er Netflix' mindst populære Marvel-serie

Ud af de efterhånden mange Marvel-serier på Netflix har "The Defenders" trukket det korteste strå, når det kommer til antal seere.

Serien om de populære Marvel-helte var således den mindst sete af Marvel-serierne i USA i de første 30 dage efter premieren. I forhold til den mest populære af serierne, "Daredevil", opnåede "The Defenders" således kun 17 % af antallet af seere i forhold til 2. sæson af "Daredevil".

"The Defenders" fokuserer på fire helte – Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist – der går sammen, da en ældgammel, magtfuld gruppe truer hele New York. Serien foregår i samme univers som de tidligere Marvel-serier fra streaming-giganten og fortsætter dermed karakterernes historier.

Kommentarer

"The Defenders" er Netflix' mindst populære Marvel-serie

 • ★★★★★★1

  Fra originalartiklen, som alle lader til at glemme, når de bringer nyheden videre:

  "Netflix doesn’t release viewing data, leaving industry players to rely on estimates from third parties. But execs from the streaming-video company have routinely questioned the validity of attempts to gauge consumption on its global platform."

  Så der er i bedste fald tale om et estimat, ikke fakta, hvilket jeg synes er pænt vigtigt at få med i denne kontekst.

  Zero Cool24-09-17 19:36

 • ★★★★★★0

  Det selvsagt ærgerligt hvis det er sandt, hvis den vel at mærke er god og havde fortjent bedre. Årsagerne kan vel være mange, men for mit vedkommende er den druknet i mængden af disse serier. 

  T. Nielsen24-09-17 20:06

 • 0

  Synes handlingen er alt for ligegyldig...

  / Tristan0310

  Tristan031024-09-17 21:24

 • 0

  Det er fortjent; Daredevil og Jessica Jones har været de klart bedste Marvelserier på Netflix, og derefter er det blevet dårligere og dårligere med den lidt lunkne Luke Cage-serie, den deciderede dumme og latterlige Iron Fist-serie, der er ufrivilligt komisk, og en Defenders-serie, der primært bygger videre på historien fra Iron Fist og er et stort rod.

  Slayer24-09-17 23:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen