Vestkysten danner rammen om TV 2´s nye krimiserie: "Hvide Sande"

Optagelserne er netop gået i gang på den jyske vestkyst og fortsætter til hen på efteråret.

De danske film- og serieproduktioner er så småt gået i gang igen efter corona-nedlukningen. TV 2 har taget hul på produktionen af en ny tv-serie med Carsten Bjørnlund ("QEDA") og Marie Bach Hansen i hovedrollerne. Desuden medvirker andre store danske navne som Bodil Jørgensen, Jesper Asholt, Camilla Bendix og Bjarne Henriksen.

"Hvide Sande" handler om den danske undercover-ekspert Helene (Bach Hansen) og den dansk-tyske drabsefterforsker Thomas (Bjørnlund), der sættes sammen som ægtepar og sendes til Vestkysten for at opklare mordet på en ung, tysk surfer.

Succesfuldt forfatterpar

"'Hvide Sande' er en spændende krimiserie, som i høj grad også handler om relationer mellem mennesker," siger Pernille Bech Christensen, TV 2's executive producer på serien. "Det er en utroligt velskrevet serie, hvor forfatterne virkelig har gravet sig ned i miljøet og skrevet med stort engagement, og så giver det altid en ekstra dimension til en serie, at den er filmet on location. Med den rå og smukke danske vestkyst som setting, et rigtig stærkt cast og en krimihistorie fra to så anerkendte forfattere er det en serie, vi glæder os rigtig meget til at præsentere."

"Hvide Sande" er skrevet af A.J. Kazinski, som dækker over krimiforfatterparret Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, der har haft stor succes med deres krimiromaner både nationalt og internationalt.

"Hvide Sande", der bliver på otte afsnit, forventes at få premiere på TV 2 og TV 2 PLAY i 2021.

Herunder kan du i øvrigt se Moovy TV's omfattende indslag om sci-fi-filmen "QEDA", som Carsten Bjørnlund spillede to (!) hovedroller i:

Kommentarer

Vestkysten danner rammen om TV 2´s nye krimiserie: "Hvide Sande"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen