Podcast: Episode #7 - "Loki", "Lupin - Del II", "Katla", "Luca" m.fl.

Dugfriske anmeldelser af Pixars "Luca", Marvels "Loki" og den nye "Klovn"-sæson gemmer sig i dagens Moovy Podcast, mens ugens anbefalinger byder på erotik!

Det er blevet fredag og dermed tid til en ny episode af Moovy Podcast. I dagens afsnit har værterne Joachim Jelle og Mikkel Abel taget en håndfuld nye titler med, som skraber en del solide stjerner sammen.

Vi skal bl.a. snakke om Frank Hvam og Casper Christensens seneste eskapader i den nye sæson af "Klovn", mens anden del af "Lupin" og islandske "Katla" er aktuelle på Netflix.

Derudover har Marvel en ny serie klar på Disney+, hvor turen denne gang er kommet til antihelten Loke, og så er den nye Pixar-film "Luca" også landet direkte på streaming.

HØR OGSÅ: FEM TIL FREDAG #3 - MUBI OG FEM FANTASTISKE FILM DU SKAL SE PÅ STREAMINGTJENESTEN!

Derudover kan man i den grad også glæde sig til ugens anbefalinger. Mikkel er helt oppe at støde over en notorisk David Cronenberg-film, der byder på sex og færdselsuheld, og så er der også blevet plads til vampyrerotik.

Og Joachim er gået dokumentarvejen, hvor vi bliver meget klogere på Terry Gilliams turbulente filmkarriere.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #7 - "Loki", "Lupin - Del II", "Katla", "Luca" m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen