Podcast: Fem til fredag #14 - De fem bedste film, du aldrig har hørt om! (Del I)

Moovy Podcast har anmeldt talrige aktuelle titler og snakket en masse om Paul Schrader, men nu er det altså tid til at snakke film, du aldrig har hørt om. 

I denne Fem til fredag-episode har dine værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, fundet fem af de fedeste film, du formentlig aldrig har hørt nævnt før.

I fællesskab har de pustet støvet af "Short Eyes" – et fængselsdrama, der viser, at selv indsatte har et moralsk kodeks, de agerer ud fra. Dernæst fyrer Mikkel Abel op for en 'alt går galt på én nat'-film med "Miracle Mile", der handler om at få fat i kærligheden, før jorden går under. 

HØR OGSÅ: EPISODE #26 - JURASSIC WORLD: DOMINION, THE BOYS, RED ROCKET, MS. MARVEL, HUSTLE, SPIDERHEAD M.FL.

"Massacre Mafia Style" er en lavbudgetfilm af legenden Duke Mitchell, der blev rystet i sin grundvold over, hvor dårligt "The Godfather" repræsenterede italiensk-amerikanerne. Derfor lavede han sin egen gangsterfilm fuld af respekt for de italienske aner. 

Vi springer væk fra 70'erne og 80'erne og snakker fransk provokation i form af "Fat Girl", der skulle have lidt grænseoverskridende adfærd fra en 12-årig pige. I feminismens ånd fortsætter vi med rødstrømpefilmen "Shame", hvor en sej kvinde forsøger at hjælpe et voldtægtsoffer i en lille australsk by fuld af giftige mænd og kvinder, der lukker øjnene for grusomhederne.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Fem til fredag #14 - De fem bedste film, du aldrig har hørt om! (Del I)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen