Podcast: Spotlight #3 - H.P. Lovecraft og det kosmiske gys (med Nikolai Schulz)

Kosmiske rædsler og gys, der overgår forstanden, er, hvad du kan finde i vores nyeste Spotlight-episode, hvor vi dykker ned i H.P. Lovecrafts univers.

Moovy Podcast er tilbage oven på en lille sommerferie, og i stedet for de vante anmeldelser er vi tilbage med en klassisk Spotlight-episode.

Her kan vi rigtig nørde igennem, og denne gang er valget faldet på sci-fi- og gyserforfatteren H.P. Lovecraft. Her kigger vi nærmere på hans forfatterskab og fortolkninger på film, som byder på et hav af gode og dårlige gyserfilm, hvad lovecraftian betyder, og hvorfor forfatteren er værd at hive frem i det 21. århundrede.

HØR OGSÅ: EPISODE #10 - JUNGLE CRUISE, OLD, POSSESSOR, THE WOLF OF SNOW HOLLOW, TED LASSO, M.FL.

De faste værter Joachim Jelle og Mikkel Abel har også allieret sig med Lovecraft-eksperten og Moovy-kollega Nikolai Schulz. Han er aktuel som kurator på Cinemateket-serien "Manden, myten, monstrene", som går i kødet på Lovecraft og filmene med visninger, oplæg og events.

Nikolai (læs også hans artikel Lovecraft på det hvide lærred) putter nogle ord på alt, hvad H.P. Lovecraft står for som kongen af kosmiske rædsler, og kommer også med sine anbefalinger – fra "In the Mouth of Madness" til "Colour Out of Space".

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Spotlight #3 - H.P. Lovecraft og det kosmiske gys (med Nikolai Schulz)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen