Podcast: Episode #10 - Jungle Cruise, Old, Possessor, The Wolf of Snow Hollow, Ted Lasso, m.fl.

Efter en kort pause brugt med vaskeægte sommerfilm er Moovy Podcast tilbage med en masse anmeldelser – fra Disney-blockbuster til M. Night Shyamalans tilbagevenden og hele vejen rundt om gysere på Viaplay og storhypet fodbold-sitcom.

Moovy Podcast er blevet helt solbrændte efter al den snak om sommeren og sommerfilm, så nu er værterne Mikkel Abel og Joachim Jelle søgt tilbage til det vante – nemlig anmeldelser, hvor en enkelt film får de sjældne seks stjerner. 

Der snakkes Disneys helt store blockbuster "Jungle Cruise" med altid charmerende Emily Blunt og Dwayne Johnson i hovedrollerne. Vi bliver på de tropiske breddegrader med M. Night Shyamalans polariserende "Old", som både Mikkel og Joachim elsker og hader.

HØR OGSÅ: FEM TIL FREDAG #5 - MOOVYS SOMMERGUIDE TIL FEM SVEDIGE FILMAFTENER (DEL 2)

Vi bliver i mysterie-/gyserland med afslutningen på "Fear Street"-sagaen og Brandon Cronenbergs "Possessor", der formentlig kan bringe glæde til body horror-fansene derude. Indie-kongen Jim Cummings har også fået sin film "The Wolf of Snow Hollow" til Danmark, og den er fuld af spændende scener såvel som sort komik. 

Og netop som I troede, vi ikke kunne få plads til mere på programmet, skifter vi den hjertevarme "Ted Lasso" ind på banen, alt imens actionfaren Liam Neeson transporterer livsvigtig last i actionbraget "The Ice Road". Slutteligt kommer vi som vanligt med anbefalinger – den ene er et Lovecraftian gys, den anden en svedig neo-noir! 

Vi lyttes ved!

00:05:43 - "Fear Street - 1666"

00:16:54 - "Ted Lasso - Sæson 2"

00:24:39 - "The Wolf of Snow Hollow"

00:36:52 - "Jungle Cruise"

00:48:49 - "Possessor"

00:59:28 - "The Ice Road"

01:06:05 - "Old"

01:19:06 - Ugens anbefalinger

01:26:28 - Opsummering

01:28:27 - Afslutning

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #10 - Jungle Cruise, Old, Possessor, The Wolf of Snow Hollow, Ted Lasso, m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen