Trailer: "Gen V": Se orienteringsvideoen for nye studerende på superhelteskolen Godolkin University

Spin-off-serien til "The Boys" slår skoledørene op for alle superstuderende.

Inden længe får vi mulighed for at vende tilbage til skolebænken med holdet fra "The Boys". Det sker, når Godolkin University slår dørene op i den kommende spin-off-serie "Gen V". 

"Gen V" udspiller sig på USA's eneste college for superhelte, hvor omvandrende hormonbomber med superkræfter skal forsøge at omgås hinanden, uden at det ender i kaos. Det er åbenbart ikke altid lige nemt.

Se også: Hormonbomber med superkræfter går til stålet i ny trailer til "The Boys"-spin-off-serien "Gen V"

Serien får premiere på Amazons streamingtjeneste, Prime Video, den 29. september, og ud over de første par trailere har vi nu fået endnu en smagsprøve på, hvad vi har i vente. Det sker i en orienteringsvideo tiltænkt nye studerende med superkræfter, hvor professor i kriminalitetsbekæmpelse, Richard Brinkerhoff (Clancy Brown), viser rundt på skolen. 

Selvom vi heldigvis kan glæde os over, at "Gen V" snart har premiere, så ser det noget anderledes ud med fjerde sæson af "The Boys". De nuværende manuskriptforfatter- og skuespillerstrejker i Hollywood, hvor disses interesseorganisationer kæmper for bedre vilkår for deres medlemmer, har betydet, at en lang række film og serier er blevet udskudt på ubestemt tid, herunder den kommende sæson af "The Boys"

Mens vi venter på at Hollywoods skuespillere og manuskriptforfattere får sikret bedre arbejdsvilkår og kan genoptage arbejdet, kan vi dog se videoen fra Godolkin University her:

Kommentarer

"Gen V": Se orienteringsvideoen for nye studerende på superhelteskolen Godolkin University

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen