Trailer: Batman bliver til japansk anime i den vanvittige "Batman Ninja"

Batman, Jokeren og andre ikoniske karakterer indtager det feudale Japan, som du aldrig har set dem før.

Trænger man til en ny udgave af Batman ovenpå Ben Affleck i den aktuelle "Justice League", så frygt ej! Med den animerede "Batman Ninja" kommer en udgave af mørkets ridder, som nok sjældent er set lignende – Batman bliver til japansk anime!

I "Batman Ninja" ankommer Batman igennem en portal til det gamle feudale Japan, hvor han må kæmpe mod sin ærkefjende Jokeren, der er ude på at ændre historiens gang. Med til det alternative univers følger også en række af klassiske Batman-karakterer, der blandt andet tæller allierede som Robin, Nightwing og Catwoman, mens fjender som Harley Quinn, Pingvinen, Poison Ivy og Two-Face også følger trop.

"Batman Ninja" byder dermed på hårdtslående action i sædvanlig overdreven anime-stil, og alle karaktererne har fået en japansk makeover, hvor Batman eksempelvis optræder som en slags japansk samurai.

Filmens karakterdesign er lavet af Takashi Okazaki, som står bag kult-animeserien "Afro Samurai", der havde Samuel L. Jackson i hovedrollen.

"Batman Ninja" udkommer direkte på VOD og Blu-ray engang næste år, hvor både originale japanske stemmer og engelsk dubs medfølger.

Kommentarer

Batman bliver til japansk anime i den vanvittige "Batman Ninja"

Log ind for at deltage i diskussionen