Trailer: Chris Pratt er superduper som Rex Dangervest i traileren til "LEGO filmen 2"

Efterfølgeren til animations-hittet "LEGO filmen - et klodset eventyr" udspiller sig i en "Mad Max"-agtig udørk, hvor en invasion fra rummet truer.

Så er der landet en ny, lang trailer til "LEGO filmen 2", hvor især Chris Pratt gør sig bemærket i det klodsede univers. Udover at gentage rollen som Emmet fra etteren lægger Pratt også original stemme til den nye karakter Rex Dangervest, der minder om et skønt sammensurium af skuespillerens tidligere roller i "Guardians of the Galaxy", "Jurassic World" og "The Magnificent Seven" – tilsat et skvæt Indiana Jones.

Som det fremgår af traileren er alt ikke længere superduper i tiden efter duploklodsernes angreb på Bricksburg, der langsomt er ved at opbygge sig selv efter den skæbnesvangre Taco Tirsdag for snart fem år siden.

Det nye eventyr tager for alvor fart, da en ny fjende fra det ydre rum ankommer og bortfører en gruppe af de "klodsede" indbyggere – herunder Lucy. Super-optimisten Emmet påtager sig at redde sine venner, hvilket fører ham på noget af en rumrejse, der byder på et væld af udfordringer og farer – og altså også mødet med den nye figur Rex Dangervest, der slutter sig til gamle kendinge som Batman og Superman.

"LEGO filmen 2" får dansk biografpremiere 7. februar 2019, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Chris Pratt er superduper som Rex Dangervest i traileren til "LEGO filmen 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen