Trailer: Første teaser til den animerede "The Witcher"-film "Sirens of the Deep"

Geralt vender snart tilbage i animeret form på Netflix.

For nylig spillede Henry Cavill den sværdsvingende dæmonjæger Geralt of Rivia for sidste gang i 3. sæson af Netflix' fantasy-serie, "The Witcher". Rollen vil fremover blive spillet af Liam Hemsworth ("The Hunger Games").

Serien er baseret på polske Andrzej Sapkowskis bøger, men karakteren og hans eventyr er nok stadig bedst kendt fra CD Projekt Reds prisbelønnede og pragtfulde videospil – herunder "The Witcher 3: Wild Hunt", som er solgt i over 50 millioner eksemplarer.

Og fans af "The Witcher"-franchisen kan glæde sig over, at mens Cavill nu har vinket farvel til rollen, så er det altså Doug Cockle, som lagde stemme til figuren i "The Witcher"-spillene, der puster liv i figuren i den kommende animationsfilm "The Witcher: Sirens of the Deep". Du kan høre Cockles genkendelige, hæse røst i den første teaser til filmen herunder.

Læs også: Henry Cavill får hovedrollen i ny "Highlander"

I 2021 fik vi animationsfilmen "The Witcher: Nightmare of the Wolf", som dog ikke havde Geralt i centrum, men i stedet en yngre version af hans mentor, Vesemir, som Theo James ("Dobbeltspil") lagde stemme til.

"The Witcher: Sirens of the Deep" er, som titlen antyder, en historie om havfruer og forelskelser. Vi møder bl.a. den modige skjald Essi Daven, der forelsker sig i Geralt – men ligesom så mange af witcherens kærlighedsforhold er dette også dødsdømt fra starten.

"The Witcher: Sirens of the Deep" udkommer på Netflix i slut-2024, og den omtalte teaser kan ses her:

Kommentarer

Første teaser til den animerede "The Witcher"-film "Sirens of the Deep"

 • ★★★★★2

  Skønt at høre hans stemme igen.

  Elwood12-11-23 15:59

 • ★★★★0

  Kald mig: Gammel skole, men det var jo Doug Cockle dengang i 2007 (Før de fleste IKKE Polakkere+), Jeg hørte min* Geralt'!

  *Mit slaviske ER rustent!  

  Gasivodo13-11-23 01:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen