Trailer: Første trailer til den danske romcom "Tag min hånd"

Mille Dinesen spiller Maja, der skal genfinde sig selv, efter at hendes mangeårige ægteskab er brudt sammen.

Den danske filmbranche har efterhånden mange romantiske komedier på samvittigheden, og en af stjernerne fra "Den eneste ene", Lars Kaalund, har nu sat sig bag kameraet og både skrevet og instrueret det seneste skud på stammen: "Tag min hånd".

Morten Dragsted ("Broen", "Råzone") har skrevet manuskriptet til filmen baseret på Kaalunds idé, og filmen fokuserer på Maja (Mille Dinesen), der snart forfremmes til overlæge og bor sammen med sin mand, Claes (Ulrich Thomsen), og deres teenagesøn, Magnus (Jasper Kruse Svabo).

Det kommer som et chok, da Claes pludselig meddeler, at han vil skilles og foreslår, at Maja lige logger ind på borgerservice.dk og vælger rubrikken straksskilsmisse

Den tryghedselskende Maja er i frit fald og forsøger at genvinde styringen over sit liv. Hun kaster sig ud på gyngende grund med en skrantende økonomi, en 20 år yngre elsker og en teenagesøn i problemer.

Ud over Dinesen, Thomsen og Svabo byder rollelisten på prominente danske navne som Troles Ullerup, Mia Lyhne, Mille Lehfeldt, Casper Crump og Pernille Højmark.

"Tag min hånd" er med i Biografklub Danmark, sæson 2021/22, og filmen udkommer den 20. januar 2022. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Første trailer til den danske romcom "Tag min hånd"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen