Trailer: Jennifer Hudson giver den gas som Aretha Franklin i "Respect"

The Queen of Soul får sit utrolige liv og sin imponerende karriere oprullet i ny biopic.

Aretha Franklin må siges at være en af det 20. århundredes mest respekterede og indflydelsesrige sangerinder, og nu er der en spillefilm på vej om hendes fantastiske liv.

Oscar-vindende Jennifer Hudson ("Dreamgirls") portrætterer den legendariske Queen of Soul i "Respect", og du kan se en teaser-trailer herunder.

Filmen følger Arethas liv og karriere helt fra barnsben – hvor hun sang kor i sin fars kirke, inden hun qua sit lysende talent blev solist i en gospeltrup – og indtil gennembruddet i 1960'erne som en af klodens største og mest gudbenådede R&B-sangerinder med mega-hits som den feministiske slagsang "Respect" på repertoiret – side om side med perler som "I Say a Little Prayer", "Think" og "Chain of Fouls".

Derudover var Franklin optaget af kampen for sorte amerikaneres borgerrettigheder, og hun gjorde en dyd ud af minde om, hvor stor og stolt deres arv er.

Udover Jennifer Hudson finder vi på rollelisten prominente navne som Forest Whitaker, Queen Latifah, Mary J. Blige og Marc Maron.

Filmen får efter planen dansk biografpremiere 14. januar 2021.

Kommentarer

Jennifer Hudson giver den gas som Aretha Franklin i "Respect"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen