Trailer: Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence skal redde verden i Netflix-komedien "Don't Look Up"

Der er dømt Dommedag nu i Adam McKays sorte, stjernespækkede komedie om Jordens forestående undergang.

Selvom instruktøren Adam McKay ("Anchorman: The Legend of Ron Burgundy") de senere år har bevæget sig ind i et mere seriøst område med Oscar-nominerede film som "The Big Short" og "Vice", er hans komiske evner intakte.

Filmmagerens kommende sorte komedie, "Don't Look Up", har samlet sig et regulært drømmecast, og nu er der så endelig landet en frisk trailer, der kan ses herunder. 

Læs også: Manden bag "The Big Short" og "Anchorman" laver "Parasite"-serie til HBO

Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence fører an i løjerne, og derudover tæller castet store navne som Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Mark Rylance, Cate Blanchett, Ariana Grande og Ron Perlman. 

DiCaprio og Lawrence spiller hovedrollerne som to astronomer, der opdager, at en altødelæggende asteroide er på vej til at udslette Jorden. Derfor drager de på en medieturné i forsøget på at advare menneskeheden om den kommende katastrofe. Det bringer blandt andet parret til Det Hvide Hus og et møde med USA's præsident, som dog ikke just har meget til overs for dommedagsprofetierne...

Selvom en film om dommedag ikke umiddelbart lyder som det oplagte valg til at sprede julehygge, så lander "Don't Look Up" ikke desto mindre på Netflix den 24. december. Se traileren her:

Kommentarer

Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence skal redde verden i Netflix-komedien "Don't Look Up"

  • ★★★★★★0

    Godt nok også på tide jeg får noget værdi for mit Netflix abonnement, igen.

    Wayne 9-09-21 08:45

  • 1

    Jeg vil gerne se DiCaprio i flere komedier. Han er guld!

    Sichlau 9-09-21 16:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen