Trailer: Ny dokumentar om Mickey Mouse på vej til Disney+ - se teaseren

Nu får vi snart den fantastiske historie om verdens mest berømte mus' udvikling igennem små 100 år.

Disney har løftet sløret for en kommende dokumentarfilm om ingen ringere end Mickey Mouse – selskabets ikoniske mus, der i snart 100 år har begejstret børn og barnlige sjæle og samtidigt været selve symbolet på Disney-koncernen og dens succes. Du kan se en teaser-trailer herunder.

Den charmerende figur blev skabt af Walt Disney helt tilbage i 1928, og samme år optrådte Mickey for første gang i den animerede kortfilm "Steamboat Willie".

I de følgende årtier har Mickey Mouse optrådt i et utal af korte Disney-tegnefilm og talløse andre sammenhænge, der har gjort den elskede mus til den måske mest kendte tegnefilmsfigur på kloden – et symbol på glæde, fantasi og barnlig uskyld.

Se også: Havet er skønt i første trailer til Disneys "Den lille havfrue"

"Mickey: The Story of a Mouse" fortæller hele den fascinerende historie om Mickeys udvikling gennem årene og hans kolossale betydning for millioner af mennesker.

Dokumentarfilmen byder bl.a. på interviews med Disney-legender som Eric Goldberg, Mark Henn og Floyd Norman. Derudover får vi også masser af guf fra Disney-arkiverne samt ikke mindst en eksklusiv, håndtegnet kortfilm kaldt "Mickey in a Minute". Der er altså rigeligt at glæde sig til for alverdens Mickey-fans.

"Mickey: The Story of a Mouse" får meget passende premiere på Disney+ den 18. november – selvsamme dag, hvor den legendariske mus fylder 94 år!

Kommentarer

Ny dokumentar om Mickey Mouse på vej til Disney+ - se teaseren

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen